fruit

Fruit in een ander jasje: buddha peren

1 maart 2018

Fruit is gezond en lekker als tussendoortje op een evenement. Vervang die schalen met appels en bananen eens voor iets bijzonders: andersvormig fruit, zoals de buddha peren!

Toffe peren op jouw evenement

Voorheen waren rechthoekige en hartvormige watermeloenen nog een hit op social media. Maar nu is het tijd voor ‘hoe gekker, hoe beter’ als het gaat om de presentatie van fruit. Ook op evenementen is fruit nog altijd een prima tussendoortje of een vorm van decoratie op de buffetten. Met name in landen als Japan en China, timmert andersvormig fruit al aardig aan de spreekwoordelijke weg. Boer Bart uit Zeewolde zag een gat in de markt en startte een heuse buddha peren-boerderij in Nederland. Tot nu toe is hij de enige die deze unieke fruitsoort aanbiedt. Zie hieronder een interview met boer Bart over zijn buddha peren:

Buddha trekpleister

De vrolijk uitziende, en gelukkig nog altijd heel gezonde, peertjes zijn binnenkort verkrijgbaar. Momenteel groeien de buddha’s in hun speciale mal aan de perenbomen op het terrein. “We houden van natuurlijk, van positiviteit en creativiteit. En onze peertjes ook. Liefdevol en met aandacht laten wij deze vitamine booster uitgroeien tot een gul lachende buddha peer.” Gegarandeerd dat deze vorm van fruit aandacht trekt op evenementen en bijeenkomsten. En de foto’s komen ook zeker weer op social media terecht, dus dubbel zoveel aandacht. Ik ben fan en heb mijn eerste doosje toffe peren al besteld.

Voor meer informatie en het plaatsen van een bestelling kijk je op buddhapears.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Mobiele karaokekast

Pareltje van Instagram: mobiele karaokekast

Het was een van de leukste dingen die ik tegenkwam op MadNes festival. Een jongen in een pak wat lijkt op een Arcadespel. Je kon er karaokeliedjes mee zingen.

Lees verder
Animatie schoenen

Video’s toon je voortaan ook op sneakers

Een thema van een evenement van A tot Z doorvoeren, maakt de sfeer en beleving extra bijzonder. Met deze animatie sneakers steelt de crew of spreker de show!

Lees verder
jojojo vragenspel

jojojo: met dit kaartenspel leren mensen elkaar écht kennen

Met dit nieuwe kaartenspel leren mensen elkaar (en zichzelf) echt goed kennen. Het bevat originele, vreemde en diepgaande vragen.

Lees verder

Plaats een reactie