fruit

Fruit in een ander jasje: buddha peren

1 maart 2018

Fruit is gezond en lekker als tussendoortje op een evenement. Vervang die schalen met appels en bananen eens voor iets bijzonders: andersvormig fruit, zoals de buddha peren!

Toffe peren op jouw evenement

Voorheen waren rechthoekige en hartvormige watermeloenen nog een hit op social media. Maar nu is het tijd voor ‘hoe gekker, hoe beter’ als het gaat om de presentatie van fruit. Ook op evenementen is fruit nog altijd een prima tussendoortje of een vorm van decoratie op de buffetten. Met name in landen als Japan en China, timmert andersvormig fruit al aardig aan de spreekwoordelijke weg. Boer Bart uit Zeewolde zag een gat in de markt en startte een heuse buddha peren-boerderij in Nederland. Tot nu toe is hij de enige die deze unieke fruitsoort aanbiedt. Zie hieronder een interview met boer Bart over zijn buddha peren:

Buddha trekpleister

De vrolijk uitziende, en gelukkig nog altijd heel gezonde, peertjes zijn binnenkort verkrijgbaar. Momenteel groeien de buddha’s in hun speciale mal aan de perenbomen op het terrein. “We houden van natuurlijk, van positiviteit en creativiteit. En onze peertjes ook. Liefdevol en met aandacht laten wij deze vitamine booster uitgroeien tot een gul lachende buddha peer.” Gegarandeerd dat deze vorm van fruit aandacht trekt op evenementen en bijeenkomsten. En de foto’s komen ook zeker weer op social media terecht, dus dubbel zoveel aandacht. Ik ben fan en heb mijn eerste doosje toffe peren al besteld.

Voor meer informatie en het plaatsen van een bestelling kijk je op buddhapears.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Makeover

Makeover specialist op evenementen

Iedereen in dezelfde stijl op je evenement. Een professionele makeover voor gasten. Laat ze onderdompelen in vintage en maak het plaatje compleet!

Lees verder

XXL-voetbaltafel: voor extra veel plezier!

Een extra, extra grote tafelvoetbal waar wel 16 personen tegelijk op kunnen spelen. Is dat geen leuk onderdeel voor een personeelsfeest of teambuildingsdag?

Lees verder
Stemmen wat de dj moet spelen

Innovatie gespot: stemmen wat de DJ moet spelen

Deze maand in innovatie gespot schrijven we onder andere over een nieuwe app waarmee het publiek kan stemmen wat de dj moet spelen.

Lees verder

Een reactie plaatsen