Je favoriete cocktail als ijsje!

11 augustus 2016

Als eventmanager ben je praktisch ingesteld, maar je vind het ook leuk om je gasten te verrassen. En wat is er nu leuker om dingen met elkaar te combineren?

Een producer, DJ en bartender ontwierpen daarom de N1CE Frozen Cocktail! Oftewel 4 verschillende cocktails (Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Mojito en Margarita) die je kunt bestellen als een heerlijk verkoelend ijsje. De N1CE frozen cocktail is in Zweden al een dikke hit en hard op weg om ook de rest van de wereld te veroveren.

Kijk voor een volledige beschrijving van de 4 heerlijke cocktails op de site van N1CE. Of bekijk een de promo om alvast in de mood te komen. Enjoy!

Zelf proeven?

Wil je graag een cocktail ijsje proeven? N1ce is op 12 september aanwezig tijdens EventGoodies Live en deelt gratis ijsjes uit!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

jaren 20 bar
Organisatie

Ga even terug in de tijd, midden op de beursvloer

Een beurs kan nogal overweldigend en druk zijn. Hoe fijn is het als je je dan even kan terugtrekken in een totaal andere wereld. Zoals een jaren 20 bar?

Lees verder
Eten & Drinken

Koffie-portretten zijn een ding

Iets alledaags als een kopje koffie veranderen in een stukje kunst. Een creatieve samenwerking zorgt voor een bijzondere beleving voor een divers publiek.

Lees verder
Mobiele arcadehal
Entertainment

Games on Wheels: een mobiele arcadehal

Een uniek concept in Europe: een retro arcadehal op wieltjes! Deze mobiele arcadehal komt dus gewoon naar jouw evenement toe. Een originele aanvulling voor bedrijfsfeesten of nostalgische evenementen.

Lees verder

Een reactie plaatsen