Je favoriete cocktail als ijsje!

11 augustus 2016

Als eventmanager ben je praktisch ingesteld, maar je vind het ook leuk om je gasten te verrassen. En wat is er nu leuker om dingen met elkaar te combineren?

Een producer, DJ en bartender ontwierpen daarom de N1CE Frozen Cocktail! Oftewel 4 verschillende cocktails (Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Mojito en Margarita) die je kunt bestellen als een heerlijk verkoelend ijsje. De N1CE frozen cocktail is in Zweden al een dikke hit en hard op weg om ook de rest van de wereld te veroveren.

Kijk voor een volledige beschrijving van de 4 heerlijke cocktails op de site van N1CE. Of bekijk een de promo om alvast in de mood te komen. Enjoy!

Zelf proeven?

Wil je graag een cocktail ijsje proeven? N1ce is op 12 september aanwezig tijdens EventGoodies Live en deelt gratis ijsjes uit!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

LED-maskers

Met deze LED-maskers steel je de show

Deze LED-maskers geven een prachtige lichtshow en reageren op geluid. Ideaal voor een spectaculaire opening van een evenement.

Lees verder
Creatieve workshops

Samen kunst maken tijdens deze creatieve workshops

Ben je op zoek naar een leuk onderdeel op je evenement? Of naar een leuke workshop voor met je team? Wij kwamen wat leuke ideeën tegen waarbij creativiteit en kunst maken centraal staat.

Lees verder
Groen evenement

5 Ideeën voor een groen evenement

Organiseer je een evenement met het thema natuur of groen? Wij hebben een aantal ideeën voor je verzameld rondom gras en groen!

Lees verder

Een reactie plaatsen