Je favoriete cocktail als ijsje!

11 augustus 2016

Als eventmanager ben je praktisch ingesteld, maar je vind het ook leuk om je gasten te verrassen. En wat is er nu leuker om dingen met elkaar te combineren?

Een producer, DJ en bartender ontwierpen daarom de N1CE Frozen Cocktail! Oftewel 4 verschillende cocktails (Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Mojito en Margarita) die je kunt bestellen als een heerlijk verkoelend ijsje. De N1CE frozen cocktail is in Zweden al een dikke hit en hard op weg om ook de rest van de wereld te veroveren.

Kijk voor een volledige beschrijving van de 4 heerlijke cocktails op de site van N1CE. Of bekijk een de promo om alvast in de mood te komen. Enjoy!

Zelf proeven?

Wil je graag een cocktail ijsje proeven? N1ce is op 12 september aanwezig tijdens EventGoodies Live en deelt gratis ijsjes uit!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

Laat het publiek bepalen hoelang een spreker op het podium staat

Wat doe je als een spreker totaal niet aansluit bij het publiek of juist wel en ze graag meer willen horen? Laat het publiek zelf bepalen hoeveel spreektijd iemand krijgt!

Lees verder
online stemmen tools
Gadgets & Producten

Laat je publiek online stemmen: 4 tools

Een (kennisdelings)evenement is op z’n best als er tweerichtingsverkeer is. Online stemtools kunnen daarbij een heel handig middel zijn om de mening van het publiek te vragen en de spreker daarop te laten inspelen. Er verschijnen steeds meer handige stemtools die je kunt inzetten. Ik zet er een aantal op een rijtje.

Lees verder
Organisatie

Hopelijk worden dit de trends in 2016

Aan het eind van het jaar verschijnen weer de trends voor het nieuwe jaar. Om het eens wat anders te doen dan anders, heb ik een lijstje gemaakt van wat ik hóóp dat de trends worden. 

Lees verder

Een reactie plaatsen