Hapjes op een bijzondere manier presenteren? Zo doe je dat!

13 december 2016

Het eten op een evenement moet niet alleen goed smaken, de presentatie is ook belangrijk. Verras je bezoekers met deze bijzondere ideeën om hapjes te presenteren.

Soep in reageerbuisjes

Heb jij een evenement dat met gezondheid of het lab te maken heeft? Serveer dan soepjes of gazpacho in reageerbuisjes. Heel simpel en het ziet er nog leuk uit ook!

Donutmuur

Wil je iets zoetigs uitdelen zoals een donut? Maak dan slim gebruik van de vorm en hang de donuts op aan een muur. Het ziet er feestelijk uit en het glazuur blijft mooi in tact.

Donut muur

Eetbare ballonnen

Wist je dat je eetbare ballonnen kan maken? Je moet eerst de helium eruit zuigen (en ja, dat levert hilarische stemmetjes op) en dan kun je de ballon zelf opeten. Zowel de ballon als het touwtje zijn van appels gemaakt.

Openvouwende bloem

Ken je dit filmpje nog? Na het schenken van een roomsausje opent de chocoladebolletje zich als een bloem open.

Wat je met chocola kunt doen, kan blijkbaar ook met marshmallows!


Sommige ideeën zijn wat bewerkelijker dan de andere. Vraag bij de eventlocatie wat de mogelijkheden zijn. Kunnen zij ook iets bijzonders doen met de catering of moet je iemand inhuren? Het is niet altijd toegestaan om een externe cateraar in te zetten, maar misschien kun je wel afspraken dat je alleen voor bijvoorbeeld het dessert iemand inhuurt.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Vertrekmoment evenement

Hoe haal je meer uit het vertrek van je gast?

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Hoe richt jij het vertrekmoment in? In dit blog vertel ik je graag hoe je dit moment goed benut, zodat iedere gast met een tevreden en warm gevoel naar huis gaat. Het vertrek is een cruciaal onderdeel.

Lees verder
Mobiele arcadehal

Games on Wheels: een mobiele arcadehal

Een uniek concept in Europe: een retro arcadehal op wieltjes! Deze mobiele arcadehal komt dus gewoon naar jouw evenement toe. Een originele aanvulling voor bedrijfsfeesten of nostalgische evenementen.

Lees verder
Bezoekers activeren: 3 factoren

Interview: dit zijn de 3 factoren om bezoekers te activeren

Organiseer je een congres en wil je bezoekers activeren? Ruben Klerkx deelt 3 belangrijke factoren die nodig zijn om mensen in beweging te krijgen.

Lees verder

1 gedachte over “Hapjes op een bijzondere manier presenteren? Zo doe je dat!”

Plaats een reactie