Hapjes op een bijzondere manier presenteren? Zo doe je dat!

13 december 2016

Het eten op een evenement moet niet alleen goed smaken, de presentatie is ook belangrijk. Verras je bezoekers met deze bijzondere ideeën om hapjes te presenteren.

Soep in reageerbuisjes

Heb jij een evenement dat met gezondheid of het lab te maken heeft? Serveer dan soepjes of gazpacho in reageerbuisjes. Heel simpel en het ziet er nog leuk uit ook!

soep-reageerbuis

Donutmuur

Wil je iets zoetigs uitdelen zoals een donut? Maak dan slim gebruik van de vorm en hang de donuts op aan een muur. Het ziet er feestelijk uit en het glazuur blijft mooi in tact.

donutmuur

Foto: @agoodaffairanna

Eetbare ballonnen

Deze ballonnen zijn eetbaar en smaken naar appel! Je moet eerst de helium eruit zuigen (en ja, dat levert hilarische stemmetjes op) en dan kun je de ballon zelf opeten. Zowel de ballon als het touwtje zijn van appels gemaakt.

eetbare-ballon

Bekijk deze site voor meer aparte toetjes, zoals een mini-tuintje in glas.

Openvouwende bloem

Ken je dit filmpje nog? Na het schenken van een roomsausje opent de chocoladebolletje zich als een bloem open.

Wat je met chocola kunt doen, kan blijkbaar ook met marshmallows!


Sommige ideeën zijn wat bewerkelijker dan de andere. Vraag bij de eventlocatie wat de mogelijkheden zijn. Kunnen zij ook iets bijzonders doen met de catering of moet je iemand inhuren? Het is niet altijd toegestaan om een externe cateraar in te zetten, maar misschien kun je wel afspraken dat je alleen voor bijvoorbeeld het dessert iemand inhuurt.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Entertainment

Hoe Tweakers van een treinreis een evenement maakt

Wist je dat je ook een trein kunt huren? Tweakers deed dat om met hun community naar een evenement in Duitsland te gaan. Ik sprak ze erover.

Lees verder
RecognizaBell
Gadgets & Producten

RecognizaBell: een fietsbel met je eigen deuntje in MP3

Dit is nou goed bedacht: een fietsbel die je volledig kunt customizen, inclusief het geluid! Voeg je eigen boodschap of muziekje uit in MP3 en jouw gasten zullen je niet snel meer vergeten.

Lees verder
Sprekers aankondigen
Organisatie

Zo kondig je sprekers aan op social media

Sprekers zijn een geweldige bron om jouw evenement onder de aandacht te brengen. Wij vonden wat mooie voorbeelden hoe je sprekers promoot op social media.

Lees verder

1 gedachte over “Hapjes op een bijzondere manier presenteren? Zo doe je dat!”

Een reactie plaatsen