Koekjes met glazuur in leuke vormen

Wil je je bezoekers een originele uitnodiging of bedankje sturen? Of gewoon iets lekkers voor tijdens een (online) evenement? Wat dacht je van koekjes met glazuur? Het is te krijgen in welke vorm je maar wilt.

Aan het begin van het nieuwe jaar kreeg ik een leuk brievenbuscadeautje. Het zat in een heel mooi doosje. Ik deed het open en het bleken koekjes van glazuur te zijn in de vorm van het jaartal 2021 en een champagneflesje.

Een ontzettend origineel cadeau toch?

Dit kwam vanuit Londen en ik dacht, er moeten in Nederland vast ook bedrijven zijn die dit kunnen leveren. En ik heb ze gevonden!

Portretten op koekjes

Je kunt koekjes bestellen in vormen die passen bij je bedrijf of evenement, maar je kunt bijvoorbeeld bij het Koekatelier ook portretten laten maken. Hoe gaaf is dat? Misschien wat bewerkelijk om aan alle bezoekers te geven, maar dit is bijvoorbeeld leuk voor sprekers of mensen die je extra in het zonnetje wilt zetten.

Koekjes met portret
Foto van Koekatelier

Wat nog goed is om te weten is dat de koekjes best lang houdbaar zijn, tot wel 3 maanden!

Het was even zoeken, maar er zijn meer bedrijven waar je terecht kunt voor koekjes met glazuur. Naast het Koekatelier, kun je bijvoorbeeld ook terecht bij Roos Bakt.

Foto in header: Koekatelier

Plaats een reactie