Chefpops Lolly

Chefpops lolly’s: een smaakfeestje!

5 oktober 2017

Handgemaakte lolly’s met mooie, eerlijke ingrediënten die zoveel mogelijk afkomstig zijn van duurzame teelt. Een klein luxe smaakfeestje en een onthaast momentje voor jouw gasten (of voor jezelf!).

Verrassende smaken

De Chefpops zijn zorgvuldig verpakt in een stevige enveloppe, bubbeltjesplastic en worden netjes thuisbezorgd. Bij mijn lolly’s zat een leuke persoonlijke boodschap van Ella en informatieve flyers over de ingrediënten. De lolly’s zijn er in vier smaken: Salty Caramel, Real Chocolate, True Vanilla & Arabica Coffee. Favoriet is toch echt Salty Caramel! De chocoladelolly was ook verrassend lekker, een volle chocolade smaak zonder het machtige gevoel. De harde structuur van de lolly plakt niet en de bamboe stokjes maken de luxe ervaring compleet.

Lolly's

Wat zegt de expert?

De Chefpops zijn een smaakvolle toevoeging aan je goodiebag of een heerlijk tussendoortje tijdens een evenement. Zoals Ella van Chefpops het zelf zegt: “Met één Chefpops lolly heb je zo’n 15 minuten een feestje te pakken. Top quality & damn delicious.” Wat ik als eventmanager wel vind, is dat je niet zomaar een lolly in een goodiebag moet stoppen. Het verhaal moet kloppen, de lolly en het merk Chefpops moet passen bij de boodschap die je uitdraagt met het evenement. Doelstellingen kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met onthaasten en duurzaamheid.

Krachtige communicatie

De bijgeleverde kaartjes van Chefpops met quotes als “Girl you need this” en “Go unhurry yourself” beloven een klein feestje voor jezelf. Even genieten van de pure smaken en de bijzonderheid van de lollies.  De kracht van deze persoonlijke communicatie leidt tot een feestje van herkenning in de quotes en het verbonden voelen met het merk. En vanuit mijn expertise eventmarketing weet ik hoe belangrijk persoonlijke (live) communicatie is,

Meer weten of meteen bestellen? Zie chefpops.nl voor alle lolly’s en pakketten.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Pixel rugzak

Goodies gespot online: een rugzak met pixels, platte wijnflessen

We hebben weer wat bijzondere goodies gespot online. Een rugzak met pixels waarmee je kan communiceren met de mensen achter je, platte wijnflessen (handig voor de post!) en een printer voor muren.

Lees verder
Netwerkspel bingo

Met bingo veel mensen in korte tijd verbinden

Op een ontspannen en laagdrempelige manier netwerken met behulp van een bingokaart. Hiermee stel je originele, grappige maar ook serieuze vragen aan elkaar. Ik probeerde het uit!

Lees verder
theetuin

Unieke mobiele theetuin als eyecatcher op je evenement

Een mobiele theetuin waar je bezoeker zelf zijn verse kruidenthee kiest en knipt uit de houten fruitkistjes gevuld met biologische plantjes.

Lees verder

Een reactie plaatsen