marshmallow

Marshmallows snoepen op evenementen

4 januari 2018

Zoetigheden doen het altijd goed op evenementen. Bij de ontvangst, als snack of als zoete herinnering. Doe net even anders en trakteer bezoekers op handgemaakte marshmallows.

Marshmallows als marketing

Chocolade en koeken veranderden al in suikerspinnen en cakepops op evenementen. Steeds weer wordt er een nieuwe trend in eten en drinken geïntroduceerd die je als tool kan inzetten op bijvoorbeeld beurzen en congressen. Bezoekers verleiden met smakelijke geuren en proeverijen op de stand of bij het buffet. De marshmallow is de verleidelijke nieuwkomer op het gebied van zoetigheden. De perfecte hap voor iedere gelegenheid. Het kan nog leuker! De marshmallows kun je personaliseren met een bedrijfslogo en zijn zelf per post te versturen naar (potentiële) klanten. Een onverwacht cadeautje met impact.

Zoet doet goed

De marshmallows kunnen op verschillende manieren gepresenteerd worden: in een vitrine, diverse verpakkingen, als los item en zelf inclusief brander of vuurkorf voor een nostalgisch gevoel. Helemaal leuk op festivals of als bedankje na een evenement. Marshmallows staan bekend om hun zachte structuur en zoete smaak. Met vanille alleen kom je er niet, wat dacht je van frambozen met rozen of appel en kaneel. De heerlijke handgemaakte blokjes zijn kleine verwenmomenten en worden gemaakt zonder kunstmatige smaken of kleurstoffen. 

marshmallows

Meer weten over deze zoete verleiding? Bekijk de mogelijkheden op mallows.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

Winactie: een verwenpakket vol goodies

Wij vieren ons 3 jarig bestaan en geven daarom 3 prijspakketten weg vol leuke goodies!

Lees verder
Vergaderen aan een tafeltennistafel
Gadgets & Producten

Goodies gespot online: o.a. tafeltennis- én vergadertafel

Afgelopen maand ben ik weer toffe goodies tegengekomen online. Zoals een vergadertafel waarop je kan tafeltennissen, lichtgevende tegels en een video-printer.

Lees verder
Eten & Drinken

Koffie-portretten zijn een ding

Iets alledaags als een kopje koffie veranderen in een stukje kunst. Een creatieve samenwerking zorgt voor een bijzondere beleving voor een divers publiek.

Lees verder

Een reactie plaatsen