marshmallow

Marshmallows snoepen op evenementen

4 januari 2018

Zoetigheden doen het altijd goed op evenementen. Bij de ontvangst, als snack of als zoete herinnering. Doe net even anders en trakteer bezoekers op handgemaakte marshmallows.

Marshmallows als marketing

Chocolade en koeken veranderden al in suikerspinnen en cakepops op evenementen. Steeds weer wordt er een nieuwe trend in eten en drinken geïntroduceerd die je als tool kan inzetten op bijvoorbeeld beurzen en congressen. Bezoekers verleiden met smakelijke geuren en proeverijen op de stand of bij het buffet. De marshmallow is de verleidelijke nieuwkomer op het gebied van zoetigheden. De perfecte hap voor iedere gelegenheid. Het kan nog leuker! De marshmallows kun je personaliseren met een bedrijfslogo en zijn zelf per post te versturen naar (potentiële) klanten. Een onverwacht cadeautje met impact.

Zoet doet goed

De marshmallows kunnen op verschillende manieren gepresenteerd worden: in een vitrine, diverse verpakkingen, als los item en zelf inclusief brander of vuurkorf voor een nostalgisch gevoel. Helemaal leuk op festivals of als bedankje na een evenement. Marshmallows staan bekend om hun zachte structuur en zoete smaak. Met vanille alleen kom je er niet, wat dacht je van frambozen met rozen of appel en kaneel. De heerlijke handgemaakte blokjes zijn kleine verwenmomenten en worden gemaakt zonder kunstmatige smaken of kleurstoffen. 

marshmallows

Meer weten over deze zoete verleiding? Bekijk de mogelijkheden op mallows.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Opposuit: pakken met een opvallend printje

Je hebt ze misschien al eens tijdens de feestdagen voorbij zien komen: pakken met een opvallende print. Ze zijn er in allerlei soorten, dus ook leuk voor de hosts van jou evenement!

Lees verder

3x Inspiratie van musea en tentoonstellingen

Als eventmanager kun je veel plekken inspiratie vinden voor de inrichting van je evenement of beurs. Kijk bijvoorbeeld eens naar musea en tentoonstellingen. 

Lees verder
jaren 20 bar

Ga even terug in de tijd, midden op de beursvloer

Een beurs kan nogal overweldigend en druk zijn. Hoe fijn is het als je je dan even kan terugtrekken in een totaal andere wereld. Zoals een jaren 20 bar?

Lees verder

Een reactie plaatsen