Onweerstaanbare koffie van De Espressojongens

3 november 2016

Veelal zien we promotiedames rondlopen op beurzen en evenementen. Van doorgewinterde gastvrouwen tot de in een catsuit gehuld flyer team. Ook blijft de barista (eerst een kopje koffie) ongekend populair. Wanneer je dat laatste toevoegt aan een paar spierballen, kom je uit bij De Espressojongens.

Stoere gasten met een mobiel espressoapparaat voor de ultieme cafeïneshot. Dit concept werkt uitstekend bij wachtrijen bij de entree of voor sessiezalen, maar ook op beursstands en festivals.

Mobiele barista met smaak

Het espressoapparaat is bevestigd aan een leren riem en wordt met de hand bediend. De kwalitatieve versgemalen en fair trade bonen worden in een handomdraai geprepareerd tot een heerlijke espresso. Het concept kun je uitbreiden met exposuremogelijkheden. De jongens dragen t-shirts en de riem heeft een buckle die je kunt voorzien van jouw logo. Naast spierballen hebben ze ook een vlotte babbel en kunnen ze bezoekers voorzien van informatie over het evenement.

De Espressojongens huur je in bij Cascara Events, de specialist in de ontwikkeling en de uitvoering van unieke mobiele concepten, gericht op mooie espresso en bijzondere smoothies. Of kijk op espressojongens.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

lichtgevende planten

In de toekomst gebruiken we planten als sfeerverlichting

Dat is bijzonder: planten die lichtgeven. Een mooie manier om ruimtes op je evenement aan te kleden. Sfeervol én groen!

Lees verder
Winegums van wijn

Winegums van… wijn!

Je ziet steeds vaker ijs met alcohol. Maar dat kan natuurlijk ook met snoepjes. Dit bedrijf maakt winegums van, ja ja, wijn!

Lees verder
wat je kunt leren van festivals

Wat je van festivals kan leren

Inspiratie voor je evenement vind je overal. Ook op festivals. Ik bezocht Gestrand en bekeek wat er zo sterk is aan festivals en wat we hiervan kunnen meenemen bij het organiseren van congressen.

Lees verder

Een reactie plaatsen