Onweerstaanbare koffie van De Espressojongens

3 november 2016

Veelal zien we promotiedames rondlopen op beurzen en evenementen. Van doorgewinterde gastvrouwen tot de in een catsuit gehuld flyer team. Ook blijft de barista (eerst een kopje koffie) ongekend populair. Wanneer je dat laatste toevoegt aan een paar spierballen, kom je uit bij De Espressojongens.

Stoere gasten met een mobiel espressoapparaat voor de ultieme cafeïneshot. Dit concept werkt uitstekend bij wachtrijen bij de entree of voor sessiezalen, maar ook op beursstands en festivals.

Mobiele barista met smaak

Het espressoapparaat is bevestigd aan een leren riem en wordt met de hand bediend. De kwalitatieve versgemalen en fair trade bonen worden in een handomdraai geprepareerd tot een heerlijke espresso. Het concept kun je uitbreiden met exposuremogelijkheden. De jongens dragen t-shirts en de riem heeft een buckle die je kunt voorzien van jouw logo. Naast spierballen hebben ze ook een vlotte babbel en kunnen ze bezoekers voorzien van informatie over het evenement.

De Espressojongens huur je in bij Cascara Events, de specialist in de ontwikkeling en de uitvoering van unieke mobiele concepten, gericht op mooie espresso en bijzondere smoothies. Of kijk op espressojongens.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gastvrijheidsteam

Jouw ideale gastvrijheidsteam, hoe pak je dat aan?

Hoe zorg je voor een goede ontvangst van de gasten? En wie gaat het precies doen? In deze blog help ik met het samenstellen van het perfecte gastvrijheidsteam.

Lees verder
Indoor berkenbos

Organiseer je evenement in een indoor berkenbos

Wil je ook in de winter je bezoekers het gevoel geven in de natuur te zijn? Dat kan met een indoor berkenbos!

Lees verder
waterflesjes bedrukken met naam

Flesjes water bedrukken met de naam van de bezoeker

Ik was al fan van waterflesjes als give away. Maar wat ik de vorige keer nog niet wist, is dat je ze ook kan personaliseren. Hoe tof is dat?!

Lees verder

Plaats een reactie