Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Onweerstaanbare koffie van De Espressojongens

3 november 2016

Veelal zien we promotiedames rondlopen op beurzen en evenementen. Van doorgewinterde gastvrouwen tot de in een catsuit gehuld flyer team. Ook blijft de barista (eerst een kopje koffie) ongekend populair. Wanneer je dat laatste toevoegt aan een paar spierballen, kom je uit bij De Espressojongens.

Stoere gasten met een mobiel espressoapparaat voor de ultieme cafeïneshot. Dit concept werkt uitstekend bij wachtrijen bij de entree of voor sessiezalen, maar ook op beursstands en festivals.

Mobiele barista met smaak

Het espressoapparaat is bevestigd aan een leren riem en wordt met de hand bediend. De kwalitatieve versgemalen en fair trade bonen worden in een handomdraai geprepareerd tot een heerlijke espresso. Het concept kun je uitbreiden met exposuremogelijkheden. De jongens dragen t-shirts en de riem heeft een buckle die je kunt voorzien van jouw logo. Naast spierballen hebben ze ook een vlotte babbel en kunnen ze bezoekers voorzien van informatie over het evenement.

De Espressojongens huur je in bij Cascara Events, de specialist in de ontwikkeling en de uitvoering van unieke mobiele concepten, gericht op mooie espresso en bijzondere smoothies. Of kijk op espressojongens.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Een keer wat anders dan standaardstoelen? 5 Ideeën

Wil je een keer wat anders dan de traditionele opstelling van de stoelen op je evenement? Laat je inspireren door deze voorbeelden.

Lees verder

Gezien bij Live.Meeting 2016: Interactie met je publiek

Ik bezocht Live.Meeting, een event voor eventprofessionals. Ik zag daar een twee leuke dingen die ik graag met je deel om de interactie met je publiek te bevorderen.

Lees verder
Percussie workshop Locatietour

Een percussie workshop geeft energie en verbindt

Een percussie workshop is een fantastische energizer voor jouw evenement waar iedereen aan mee kan doen. Ik heb het mogen ervaren op de Locatietour. In een kwartier leerden we samba spelen!

Lees verder

Plaats een reactie