Laat jouw logo printen als pannenkoek

26 januari 2017

Dankzij 3D-voedselprinters kun je pannenkoeken laten printen in de vorm van jouw logo of een afbeelding. Lekker en innovatief! 

We weten dat het allemaal kan en bestaat, maar zo heel vaak kom je 3D-voedselprinters nog niet tegen op een evenement. Geprinte pannenkoeken zijn een leuk idee als je jouw gasten wilt verrassen met iets innovatiefs. Je kunt hiervoor terecht bij Print je Pannenkoek.

Hoe werkt het?

De printer print eerst de lijntjes uit. Vervolgens giet de bakker het beslag erin. Als hij de pannenkoek daarna omdraait, heb je een mooi plaatje of logo! De printer kan de vulling ook doen, maar dan duurt het een stuk langer. Het beslag is er in verschillende kleurtjes, zodat je de leukste creaties kan laten maken.

Houd er rekening mee dat de printer ongeveer 15 tot 100 pannenkoeken van 20 cm per uur kan maken. Goed om te weten als je dit tijdens pauzes op een congres wilt inzetten.

Kleine pannenkoekjes als hapje

Om de snelheid erin te houden bij drukkere evenementen, kun je beter kleinere pannenkoekjes laten printen van 10 cm doorsnee. Het gaat vooral om het idee en de techniek. Dan volstaat een zo’n klein pannenkoekje prima. Als je voor zo’n kleiner pannenkoekje kiest, kan de printer 3 tegelijk uitprinten (per circa 3 minuten, afhankelijk van het design). Dat gaat dus een stuk sneller!

Op de website vind je veel foto’s met voorbeelden van plaatjes die je kunt laten afdrukken. Kijk op printjepannenkoek.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

Winactie: een verwenpakket vol goodies

Wij vieren ons 3 jarig bestaan en geven daarom 3 prijspakketten weg vol leuke goodies!

Lees verder
Gadgets & Producten

Mooi cadeau voor sprekers: houten horloge met gravering

Op zoek naar een mooi cadeau voor de spreker(s) van je evenement? Wat dacht je van een houten horloge? Je kunt je eigen tekst laten graveren.

Lees verder
Cover Tray
Gadgets & Producten

Cover-Tray: een draagtray voor drankjes met handige deksel

Op het eerste gezicht denk je misschien: handig! Een draagtray voor drankjes, die je kunt bedrukken. Maar deze Cover-Tray heeft meer voordelen.

Lees verder

Een reactie plaatsen