eetbare bloemen

Pareltje van Instagram: eetbare bloemen

13 juni 2019

Heb jij al een keer eetbare bloemen op je bord gekregen? Bloemen maken alles feestelijk, ook een hapje eten!

In deze rubriek licht ik eens per maand een pareltje uit die we eerder op Instagram hebben gedeeld. Dit zijn inspirerende voorbeelden van goodies die je hopelijk op een goed idee brengen.

Eetbare bloemen

Anderhalf jaar geleden kreeg ik dit prachtige hapje, mét bloemen! Al die hapjes op het buffet met bloemetjes erop trok ieders aandacht. Het maakt ook erg nieuwsgierig voor de mensen die nog nooit een bloem gegeten hebben.

Ik heb er nog niet eerder over geschreven, omdat ik niet goed wist hoe je hieraan komt als organisator van een evenement. Vraag het eens op de eventlocatie of aan je cateraar of zij aan bloemen kunnen komen. Of kijk eens bij Ogentroost. Deze cateraar in Amsterdam maakt prachtige hapjes van bloemen. Wil je workshops hierover of een spreker die hier meer over weet, dan kun je bij Floral Touch terecht.

Ken jij nog andere bijzondere manieren om hapjes te presenteren? Laat het weten in de reacties!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

FlapIt stimuleert social media interactie

Dit apparaatje is een handige teller voor social media interacties. Zet dit op je stand of evenement om mensen te stimuleren ook online de interactie met jou aan te gaan.

Lees verder
geWoonboot

Vergaderen op de duurzame geWoonboot

Al drijvend bij de NDSM-werf, uitkijkend op een geweldig uitzicht van het IJ én zelfvoorzienend in energie en water, is de geWoonboot een inspirerende locatie voor meetings en workshops.

Lees verder
evenementen vervuilend

Column: evenementen zijn fantastisch, vluchtig en vervuilend

Mijn gesproken column bij Blikopener op Radio Aalsmeer ging over hoeveel producten we eenmalig gebruiken op evenementen. En hoe we duurzame innovaties meer mogen omarmen.

Lees verder

Plaats een reactie