Sign Language Coffeebar

In gebarentaal een bakje koffie bestellen

9 september 2019

Leer bezoekers in gebarentaal koffie bestellen met de Sign Language Coffeebar. En als je dit inzet, help je doven en slechthorenden ook nog eens aan werk.

Bezoekers leren gebarentaal

Een mooi initiatief om mensen enkele woordjes in gebarentaal te leren. In ieder geval het woordje koffie of cappuccino en dank je wel. Dat kan als je de Sign Language Coffeebar inzet op jouw evenement. De barista is zelf ook doof, dus je moet echt gebarentaal inzetten voor je je bakkie koffie krijgt. In de video krijg je een beeld van de koffiebar en de gebaren die je moet doen.

Doven en slechthorenden krijgen een baan

Het is niet alleen een leuke gimmick voor de bezoeker. Als bedrijven en evenementen deze koffiebar vaker inzetten, kunnen er meer doven en slechthorenden een baan krijgen. Een extra goede reden om ze te benaderen. In dit interview lees je meer over de oprichters en hun missie.

Vind je inclusie belangrijk? Lees dan ook deze blog met tips hoe je je evenement inclusiever maakt.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Vraag stellen

Stel je vraag op EventGoodies!

Ken je dat? Dat je zoveel tips, ideeën en verhalen hebt om met iemand te delen en je weet gewoon niet waar je moet beginnen? Gastblogger Tjiska Langeland liep daar al snel tegenaan toen ik haar vroeg om haar eerste blog te schrijven voor Eventgoodies. Dus we draaien het gewoon om: Wat wil jij weten op het gebied van evenementenorganisatie? 

Lees verder
Selfie stick voor fotomarketing

Fotomarketing met een selfie stick

Je wilt wel fotomarketing inzetten op je evenement maar geen fotohokje. Wat dacht je van een selfie stick? Zo kun je proactief op bezoekers afstappen.

Lees verder

Wie komt er met vernieuwende badges?

Voor evenementen heb je de meest creatieve producten, maar voor badges lijken we nog even vast te zitten aan de standaard witte naamkaartjes. Of zie ik iets over het hoofd? 

Lees verder

Een reactie plaatsen