Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Sign Language Coffeebar

In gebarentaal een bakje koffie bestellen

9 september 2019

Leer bezoekers in gebarentaal koffie bestellen met de Sign Language Coffeebar. En als je dit inzet, help je doven en slechthorenden ook nog eens aan werk.

Bezoekers leren gebarentaal

Een mooi initiatief om mensen enkele woordjes in gebarentaal te leren. In ieder geval het woordje koffie of cappuccino en dank je wel. Dat kan als je de Sign Language Coffeebar inzet op jouw evenement. De barista is zelf ook doof, dus je moet echt gebarentaal inzetten voor je je bakkie koffie krijgt. In de video krijg je een beeld van de koffiebar en de gebaren die je moet doen.

Doven en slechthorenden krijgen een baan

Het is niet alleen een leuke gimmick voor de bezoeker. Als bedrijven en evenementen deze koffiebar vaker inzetten, kunnen er meer doven en slechthorenden een baan krijgen. Een extra goede reden om ze te benaderen. In dit interview lees je meer over de oprichters en hun missie.

Vind je inclusie belangrijk? Lees dan ook deze blog met tips hoe je je evenement inclusiever maakt.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Catering in het thema van Game Of Thrones

Catering in de stijl van Game of Thrones

Het zal niemand zijn ontgaan: het nieuwe seizoen van Game of Thrones is begonnen. Of je de serie nou volgt of niet, iedereen heeft het erover. Tijdens de première werd het ontbijt volledig in stijl van het thema verzorgd.

Lees verder
LED kubussen

Stapelbare kubussen met LED-verlichting

Wil je een echte eyecatcher op je evenement? De mogelijkheden van lLED kubussen zijn eindeloos. Bedenk je eigen creatie, afgestemd op jouw evenement.

Lees verder

3 Dingen die ik geleerd heb bij mijn eerste congres

Volgende maand vind de 9ste editie plaats van Avanade Inspire. Ik heb de eerste 4 edities georganiseerd en vond het tijd om eens terug te blikken. Wat heb ik geleerd van mijn eerste congres?

Lees verder

Plaats een reactie