Papabubbles snoep met logo

papabubble: handgemaakt snoep met logo

21 augustus 2017

De vrolijk gekleurde snoepjes van papabubble zijn handgemaakt. Je kunt ze niet alleen in allerlei kleuren laten maken, maar ook met je eigen logo!

Creëer je eigen snoep

Je kunt zelf bepalen hoe het snoepje er uit komt te zien.Het ontwerp verschijnt aan beide kanten van het snoepje. Een snoepje bestaat uit maximaal 5 kleuren, 14 karakters of een logo en je kunt kiezen uit maar liefst 34 smaken. Dat zijn niet alleen voor de hand liggende smaken zoals aardbei of banaan, maar ook rozemarijn, lavendel of mojito. Uiteraard kun je ook meerdere ontwerpen bestellen, zodat je een mix krijgt van verschillende snoepjes.

Je kunt ze in kleine snoeppotjes laten leveren voor als je het wilt weggeven. Of kies voor een levering in een grote zak, als je zelf een snoeppot wilt vullen.

The Making Of

In het filmpje hieronder van zie je hoe het gemaakt wordt. Als je daar enthousiast van wordt, dan zou je ook een workshop kunnen organiseren. De deelnemers gaan dan zelf lollies maken. Superleuk! Je kunt ook een snoepartiest op jouw evenement live snoepjes laten maken.

Kijk voor meer informatie op papabubble.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

50's meubilair

Maak je evenement met 50’s thema compleet met dit meubilair

Als je een evenement organiseer met vintage thema, dan horen daar natuurlijk een aantal typische items bij. Maak je evenement compleet met 50’s meubilair en jukeboxen.

Lees verder
Mobiele karaokekast

Pareltje van Instagram: mobiele karaokekast

Het was een van de leukste dingen die ik tegenkwam op MadNes festival. Een jongen in een pak wat lijkt op een Arcadespel. Je kon er karaokeliedjes mee zingen.

Lees verder

3 Soorten statafels in jouw eigen huisstijl

Statafels zijn handig, maar soms wel een beetje saai. Tover daarom statafels om in je eigen huisstijl door ze te bedrukken. Wij laten zien op welke 3 manieren je dit kunt doen.

Lees verder

3 gedachten over “papabubble: handgemaakt snoep met logo”

 1. Goedenavond mijn name is Sotiris uit wateringen.
  Mijn vraag kan ik bij jullie snoepjes bestelen met mijn logo van mijn restaurant ATHENE bestelen?
  En is per kilo prijs of per stuk.

 2. Hi Sotiris, leuk dat je interesse hebt in de snoepjes! Wij leveren deze zelf niet. Maar met jouw logo is vast mogelijk. Je kunt het beste zelf even contact met ze opnemen via de link onderaan de blog. Veel succes!

 3. Beste Sotiris,

  Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze snoepjes!
  Het is zeker mogelijk om snoepjes te bestellen voor je restaurant.
  Wij werken per kilo snoep, ik leg je graag alles uit als je mailt naar: lulu@papabubble.nl
  Hopelijk kunnen we dan iets voor je betekenen!

Een reactie plaatsen