mobiele en electrische ijskar

Stijlvol en duurzaam ijsjes trakteren

21 mei 2019

Met deze mobiele en duurzame ijskar van Deens design, trakteer je je bezoekers ambachtelijk ijs. De hele dag door, hoe warm het ook is.

Elektrisch en zonder plastic

De ijskar bfrozen is elektrisch en duurzaam. Het ijs krijg je in een kartonnen bekertje, de lepeltjes zijn van biologisch hout en de servetten zijn gerecycled. Voor deze kar en ingebouwde vriezer heb je geen stroom nodig op locatie. Zo kun je dus de hele dag koude ijsjes uitdelen op een warme dag. En omdat de kar niet vastzit aan kabels, kun je het ook eenvoudig verplaatsen gedurende het evenement.

Soorten ijs

Het ijs is ambachtelijk bereid en te krijgen in allerlei smaken. Naast roomijs en sorbetijs leveren ze ook biologisch ijs en ijs zonder toegevoegde suikers. Het biologische ijs komt bij de bio boerderij.

Op de site staat dat het verkrijgbaar is in bepaalde regio’s. Maar voor evenementen kun je ze inzetten in heel Nederland. Houd dan wel rekening met de transportkosten. En er is altijd personeel bij, zodat jij je er niet druk over hoeft te maken.

Smaakt dit naar meer? Bekijk ook onze andere blogs over ijs.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Tafelvoetbal als winactie

Topspeed Kicker: aandachtstrekker voor op de beurs

Een leuke aandachtstrekker voor op je stand: een tafelvoetbalspel voor één persoon. Met als doel zo snel mogelijk of zo precies mogelijk in het doel te schieten.

Lees verder
tijdelijke tattoo voor evenement

Prinker: geef jouw gasten een tijdelijke tattoo

Of je het nou doet voor de sier of als toegangsbewijs: met deze printer maak je eenvoudig een tijdelijke tattoo. Je kunt het ter plekke laten ‘printen’ op iemands huid.

Lees verder

Fidget Cube: voor mensen die altijd met iets willen spelen

Een nieuwe variant op de stressbal is deze kubus. Niet alleen de vorm is anders, het heeft ook veel knopjes. 

Lees verder

Een reactie plaatsen