mobiele en electrische ijskar

Stijlvol en duurzaam ijsjes trakteren

21 mei 2019

Met deze mobiele en duurzame ijskar van Deens design, trakteer je je bezoekers ambachtelijk ijs. De hele dag door, hoe warm het ook is.

Elektrisch en zonder plastic

De ijskar bfrozen is elektrisch en duurzaam. Het ijs krijg je in een kartonnen bekertje, de lepeltjes zijn van biologisch hout en de servetten zijn gerecycled. Voor deze kar en ingebouwde vriezer heb je geen stroom nodig op locatie. Zo kun je dus de hele dag koude ijsjes uitdelen op een warme dag. En omdat de kar niet vastzit aan kabels, kun je het ook eenvoudig verplaatsen gedurende het evenement.

Soorten ijs

Het ijs is ambachtelijk bereid en te krijgen in allerlei smaken. Naast roomijs en sorbetijs leveren ze ook biologisch ijs en ijs zonder toegevoegde suikers. Het biologische ijs komt bij de bio boerderij.

Op de site staat dat het verkrijgbaar is in bepaalde regio’s. Maar voor evenementen kun je ze inzetten in heel Nederland. Houd dan wel rekening met de transportkosten. En er is altijd personeel bij, zodat jij je er niet druk over hoeft te maken.

Smaakt dit naar meer? Bekijk ook onze andere blogs over ijs.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

Met deze handige LED-strip creëer je eenvoudig licht

Met de Luminoodle creëer je extra licht, waar je maar wilt. Je kunt ze namelijk eenvoudig ophangen of bevestigen.

Lees verder
Utrecht Region Pass voor evenementen
Organisatie

Locaties ontdekken met de Utrecht Region Pass

We mochten weer mee met de Locatietour om locaties te ontdekken in het centrum van Utrecht. Deze keer gingen we met het OV met een hele handige pas.

Lees verder
Vintage look voor evenementen
Organisatie

Vintage look voor evenementen

Een ouderwetse Chesterfield bank is zo gehuurd voor je evenement. Evenals een klassieke Italiaanse Vespa scooter als mobiele koffiebar. Maar de vintage stijl omarmen kan ook anders.

Lees verder

Een reactie plaatsen