Deel Tony Chocolonely uit met je eigen wikkel

25 september 2017

Tony Chocolonely is razend populair. Een leuker (en lekkere) weggever dus! Je kunt je eigen wikkel ontwerpen, zodat het aansluit bij je evenement.

Deel een heerlijke reep chocola van Tony Chocolonely uit in een goodiebag of op de stand. Je kunt het ook gebruiken als bedankje voor sprekers, de crew of als uitnodiging. Wat fijn is, is dat je enkele stuks kan bestellen. Dus je hoeft niet gelijk groot in te kopen.

Maak je eigen ontwerp

Je kunt kiezen uit verschillende smaken chocola. Vervolgens kun je online je eigen ontwerp in elkaar zetten. En dat gaat redelijk eenvoudig. Zo heb ik onderstaand ontwerp in een paar minuutjes gemaakt.

Tony Chocolony met EventGoodies ontwerp

Wil je het nog beter aanpakken, dan kun je een designer iets voor je laten opmaken. Dit bestand kun je uploaden en bestellen maar!

Update

Onze gastblogger Claudia ging met het ontwerpen van de wikkel aan de slag. Ik kreeg met kerst een reep opgestuurd als dankje voor onze samenwerking. Hoe leuk is dat?

A post shared by EventGoodies (@eventgoodies) on

Kijk voor meer informatie op tonyschocolonely.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Foodtruckfestival

Organiseer je eigen foodtruckfestival met Rrrollend

Wil jij je eigen foodtruckfestival organiseren, maar zie je er als een berg tegenop? Laat het festival Rrrollend het dan gewoon voor jou op maat maken.

Lees verder

De Nachttent creërt duisternis op lichte dagen

Vaak wil je licht creëren op donkere plekken, maar soms juist precies andersom. Daarvoor heb je de opblaasbare Nachttent. Die zorgt dat het altijd donker is, 24 uur per dag. 

Lees verder

Speakers die alleen één persoon kan horen. Handig of niet?

Met de eenpersoonsspeaker hoeven eventbezoekers geen (onhygiënische) koptelefoontjes meer op en hebben andere mensen geen last van het geluid. 

Lees verder

Plaats een reactie