Deel Tony Chocolonely uit met je eigen wikkel

25 september 2017

Tony Chocolonely is razend populair. Een leuker (en lekkere) weggever dus! Je kunt je eigen wikkel ontwerpen, zodat het aansluit bij je evenement.

Deel een heerlijke reep chocola van Tony Chocolonely uit in een goodiebag of op de stand. Je kunt het ook gebruiken als bedankje voor sprekers, de crew of als uitnodiging. Wat fijn is, is dat je enkele stuks kan bestellen. Dus je hoeft niet gelijk groot in te kopen.

Maak je eigen ontwerp

Je kunt kiezen uit verschillende smaken chocola. Vervolgens kun je online je eigen ontwerp in elkaar zetten. En dat gaat redelijk eenvoudig. Zo heb ik onderstaand ontwerp in een paar minuutjes gemaakt.

Tony Chocolony met EventGoodies ontwerp

Wil je het nog beter aanpakken, dan kun je een designer iets voor je laten opmaken. Dit bestand kun je uploaden en bestellen maar!

Update

Onze gastblogger Claudia ging met het ontwerpen van de wikkel aan de slag. Ik kreeg met kerst een reep opgestuurd als dankje voor onze samenwerking. Hoe leuk is dat?

A post shared by EventGoodies (@eventgoodies) on

Kijk voor meer informatie op tonyschocolonely.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Opblaasbare kerk

Een zomers evenement? Huur een opblaasbare kerk

Organiseer je een buitenevenement en wil je wat anders dan een gewone partytent? Wat dacht je van een opblaaskerk? 

Lees verder

Een feestelijk evenement? 8x inspiratie met ballonnen

Je kunt op je evenement gewoon wat ballonnen ophangen, maar je kunt er ook heel erg mee uitpakken. In deze blog vind je 8 creatieve ideeën! 

Lees verder
Digitale menuborden

Slimme combinatie van prijslijsten en narrowcasting

Geen gedoe meer met een bord op je stand dat je eigenlijk had willen aanpassen. Met narrowcasting pas je de digitale borden ter plekke aan.

Lees verder

Een reactie plaatsen