Deel Tony Chocolonely uit met je eigen wikkel

25 september 2017

Tony Chocolonely is razend populair. Een leuker (en lekkere) weggever dus! Je kunt je eigen wikkel ontwerpen, zodat het aansluit bij je evenement.

Deel een heerlijke reep chocola van Tony Chocolonely uit in een goodiebag of op de stand. Je kunt het ook gebruiken als bedankje voor sprekers, de crew of als uitnodiging. Wat fijn is, is dat je enkele stuks kan bestellen. Dus je hoeft niet gelijk groot in te kopen.

Maak je eigen ontwerp

Je kunt kiezen uit verschillende smaken chocola. Vervolgens kun je online je eigen ontwerp in elkaar zetten. En dat gaat redelijk eenvoudig. Zo heb ik onderstaand ontwerp in een paar minuutjes gemaakt.

Tony Chocolony met EventGoodies ontwerp

Wil je het nog beter aanpakken, dan kun je een designer iets voor je laten opmaken. Dit bestand kun je uploaden en bestellen maar!

Update

Onze gastblogger Claudia ging met het ontwerpen van de wikkel aan de slag. Ik kreeg met kerst een reep opgestuurd als dankje voor onze samenwerking. Hoe leuk is dat?

A post shared by EventGoodies (@eventgoodies) on

Kijk voor meer informatie op tonyschocolonely.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

Hilarische fotomomenten met fotokaders en props

Say cheese :-)! Een hilarisch fotomoment op je evenement is met deze goodie gegarandeerd.

Lees verder
Wasbaar papier
Organisatie

Interview: de mogelijkheden van wasbaar papier

We ontdekten onlangs dat er wasbaar papier bestaat. Dat klinkt heel handig, maar riep allerlei vragen bij ons op. Tijd voor een interview hierover!

Lees verder
Gadgets & Producten

Magic Mirror: Interactieve fotospiegel met veel gave features

Foto’s maken met allerlei achtergrondjes en filters, GIF-animaties opnemen, een flipbook printen en een spelletje spelen. Het kan met de Magic Mirror. 

Lees verder

Een reactie plaatsen