Uitgekeken op een standaard bolletje softijs? 5 Bijzondere ijscreaties

15 mei 2017

Als je eens wat anders wilt serveren dan een bolletje op een hoorntje, kijk dan eens naar deze 5 bijzondere softijsjes. Een lust voor het oog en de maag!

Bloemenijsjes

Wat dacht je van deze bloemenijsjes? Verkoelend, smaakvol én het ziet er mooi uit! Het ziet er relatief eenvoudig uit om te maken, maar ik zou wel even aan iemand vragen of ze goed willen oefenen 🙂

Is het nou een suikerspin of een ijsje?

Als je bovenstaande niet opvallend genoeg vindt, dan kun je nog altijd een suikerspinijsje serveren. Ja je leest het goed; een ijsje op een wolkje van suikerspin. Of het makkelijk eet weet ik niet, maar mooi is het wel!

IJsklontjes, maar dan anders

Wil je iets simpelers, maar toch opvallends? Serveer het softijs dan in de vorm van ijsklontjes!

Rolletje ijs

Je kunt ijs niet alleen serveren in bolletjes of blokjes, maar ook als rolletjes. Dit ijs wordt in Nederland onder andere geserveerd door Looping Good. Ze zijn overigens bij Event17 genomineerd voor de Beste Prijs Award met hun idee.

Zwart ijs

Heb jij al eens zwart softijs gezien, op een zwart hoorntje? Ik nog niet, maar het bestaat wel! Tenminste, in ieder geval in Amerika. Ik vind het er best stijlvol uitzien. Hopelijk kunnen we dit ook snel in Nederland bestellen voor evenementen.

Als je nog leuke hosts of hostessen zoekt die het voor je serveren op een ludieke manier, kijk dan eens bij Buck Models.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gastvrijheid evenementen

4 Manieren om de gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen

Een goed evenement bestaat uit meer dan een mooie locatie, lekker eten en sterke sprekers. Je evenement maak of kraak je met de gastvrijheid. Wij delen 4 manieren hoe je je evenement nog gastvrijer maakt.

Lees verder

De Nachttent creërt duisternis op lichte dagen

Vaak wil je licht creëren op donkere plekken, maar soms juist precies andersom. Daarvoor heb je de opblaasbare Nachttent. Die zorgt dat het altijd donker is, 24 uur per dag. 

Lees verder
LED-schommel voor evenementen

Schommelen in het donker met de LED-swing

Steeds vaker zie ik schommels op zakelijke evenementen. Met deze LED-schommels maak je het feest compleet, want het ziet er nog eens mooi uit ook.

Lees verder

Plaats een reactie