theetuin

Unieke mobiele theetuin als eyecatcher op je evenement

19 april 2018

Een mobiele theetuin waar je bezoeker zelf zijn verse kruidenthee kiest en knipt uit de houten fruitkistjes gevuld met biologische plantjes.

Cascara Events levert niet alleen koffie en smoothies op een leuke manier (namelijk in een Mini, al dan niet gehalveerd). Ook voor de thee bieden zij een uniek concept aan. Een frisse mobiele steigerhouten bar en houten fruitkistjes vol met kruidenplantjes. Je gasten tappen een kopje heet water en kunnen hun eigen verse kruiden kiezen. Deze knippen ze zelf af in de ‘tuin’ en vervolgens kunnen ze eventueel nog voor een natuurlijke zoete topping kiezen.

Een frisse en gezonde beleving

Wat een leuk concept! Je hebt een frisse en gezonde uitstraling op je evenement en je geeft je bezoekers een beleving doordat ze zelf de kruidenmix kiezen en af moeten knippen. De ervaring is dat dit ook de onderlinge interactie bevordert. Ideaal om in te zetten als onderdeel van of als break in je programma.

Duurzaam en fairtrade

Alles zit erbij. Roerstaafjes, zoete toppings, allerlei soorten verse thee en ja, ook allerlei soorten ‘normale’ thee, zoals Engelse en Earl Grey. Mijn duurzame radar slaat weer uit, want de bekers zijn biologisch afbreekbaar en de plantjes zijn biologisch. Cascara probeert zoveel mogelijk duurzame en fairtrade producten in te zetten.

Er kunnen ongeveer 200 consumpties per uur gemaakt worden, met mogelijkheid tot uitbreiding. Er is ook een enthousiaste theekenner aanwezig die de gasten bijstaat.

Theetuin kar

Aankleding en branding

Ook is het mogelijk om dit concept vanuit een mobiele oldtimer Mini aan te bieden. Dit is niet een hele, maar een halve Mini. Letterlijk door de midden gezaagd. Alles leuk aangekleed met nog wat fruitkistjes en plantjes.

Cascara zorgt ook voor jouw branding. Je logo of andere branding zal goed zichtbaar zijn en je kunt je branding ook op de theebekers en de kleding van de bediening laten zetten.

Voor meer mogelijkheden check cascara-events.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Huiselijk vergaderen

Huiselijk vergaderen op deze 3 unieke plekjes

Op zoek naar een unieke vergaderruimte? Wat dacht je van een huiselijke setting? Wij vonden 3 unieke plekken waar je terecht kunt.

Lees verder

FlapIt stimuleert social media interactie

Dit apparaatje is een handige teller voor social media interacties. Zet dit op je stand of evenement om mensen te stimuleren ook online de interactie met jou aan te gaan.

Lees verder

Bouw je stand op met LEGO-stenen

Als je een keer echt iets anders wilt met je stand, bouw het dan op met LEGO-stenen. En het leuke is; je kunt elke keer wat anders bouwen. 

Lees verder

Een reactie plaatsen