Winegums van wijn

Winegums van… wijn!

12 oktober 2017

Je ziet steeds vaker ijs met alcohol. Maar dat kan natuurlijk ook met snoepjes. Dit bedrijf maakt winegums van, ja ja, wijn!

Eetbare wijn dus. Een lekker en luxe snoepje om te trakteren. Ze omschrijven het zelf zo mooi: “Het gevoel van een eerste slok wijn, zonder dat er daadwerkelijk gedronken wordt.” Het is ook ideaal om op tafel te zetten bij een borrel. Zo kunnen mensen die met de auto zijn toch meegenieten van de smaak van wijn. Ze zijn namelijk alcoholvrij.

Een ware traktatie

De winegums zijn er op dit moment in twee smaken: een rode Merlot en een witte Chardonnay. Ze zijn ook nog eens geschikt voor vegetariërs en vrij van gluten-, vet-, noten-, gelatine-, lactose en kleurstoffen.

Bij een luxe snoepje hoort ook een luxe verpakking. Dit doosje is een prima weggever aan jouw eventbezoekers of spreker. Je hoeft het niet eens in te pakken, het is al mooi genoeg!

Als je binnenkort met KLM vliegt, is er een kans dat je in het vliegtuig kan kopen en uitproberen.

Kijk voor meer informatie op vinoosbyams.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

pop-up borrel

Een pop-up borrel kan altijd en overal

Organiseer je een borrel en wil je iets bijzonders neerzetten? Dat kan heel eenvoudig zijn. Wat dacht je van een pop-up borrel?

Lees verder
Getekend Verslag

Leg je evenement vast met een illustrator

Organiseer je een evenement waar veel ideeën en discussie naar boven komt? Laat het vastleggen door een illustrator. Zo kan iedereen de notities achteraf teruglezen. Bovendien blijven deze illustraties veel beter hangen dan een saaie lijst met bulletpoints.

Lees verder

Met deze workshops krijg jij de lachers op je hand!

Zoek je een originele invulling voor je evenement? Of wil je wat luchtigheid aanbrengen in je programma? Met de workshops van GetTheLaughFlow ontvangen gasten het mooiste cadeautje wat er is, een lach op het gezicht!

Lees verder

Een reactie plaatsen