ZoetSupply: (H)eerlijke smaken bijzonder verpakt

De filosofie van ZoetSupply draait om producten met een verhaal, waarin ambacht voorop staat. Een perfecte combinatie van smaak en presentatie.

Favoriet bij theeliefhebbers

Een van de producten van ZoetSupply is Hotspoons. Een nieuwe manier om gasten thee te serveren op een evenement. Bij binnenkomst met een kruidige en zoete variant of als een originele give-away voor thuis. Vul een kop met kokend water, even roeren en het smaakfeestje kan beginnen. De HotSpoons zien eruit als een houten lepel en bevatten een combinatie van biologische kruiden en natuurlijke zoetheid. Ook heb je meteen een bijzonder verhaal te vertellen. Ze worden namelijk in kleine aantallen met de hand gemaakt, bevatten geen e-nummers, conserveermiddelen en gluten. Mooi eerlijk concept!

Lekker zoet assortiment

De HotSpoons zijn perfect voor theeliefhebbers, maar ZoetSupply heeft ook iets voor de echte koffie-lovers: de GrandPop Coffee. Een grote lolly met wederom alleen natuurlijke ingrediënten. De GrandPops kent ook zoete uitvoeringen als bessen en appel. Zoetsupply levert nog veel meer handgemaakte producten. Wat dacht je van gouden chocolade ringen als unieke give-away. “Pure chocolade. Pure magie.” De ringen zijn naadloos met elkaar verbonden en worden geleverd in een bijpassend doosje. De lijst met zoete unieke producten is groot, zo worden de SportPops en Pebbles ook veel ingezet tijdens evenementen en feesten.

Meer weten? Bekijk de website van zoetsupply.nl voor alle producten en mogelijkheden.

Plaats een reactie