ZoetSupply: (H)eerlijke smaken bijzonder verpakt

20 april 2017

De filosofie van ZoetSupply draait om producten met een verhaal, waarin ambacht voorop staat. Een perfecte combinatie van smaak en presentatie.

Favoriet bij theeliefhebbers

Een van de producten van ZoetSupply is Hotspoons. Een nieuwe manier om gasten thee te serveren op een evenement. Bij binnenkomst met een kruidige en zoete variant of als een originele give-away voor thuis. Vul een kop met kokend water, even roeren en het smaakfeestje kan beginnen. De HotSpoons zien eruit als een houten lepel en bevatten een combinatie van biologische kruiden en natuurlijke zoetheid. Ook heb je meteen een bijzonder verhaal te vertellen. Ze worden namelijk in kleine aantallen met de hand gemaakt, bevatten geen e-nummers, conserveermiddelen en gluten. Mooi eerlijk concept!

Lekker zoet assortiment

De HotSpoons zijn perfect voor theeliefhebbers, maar ZoetSupply heeft ook iets voor de echte koffie-lovers: de GrandPop Coffee. Een grote lolly met wederom alleen natuurlijke ingrediënten. De GrandPops kent ook zoete uitvoeringen als bessen en appel. Zoetsupply levert nog veel meer handgemaakte producten. Wat dacht je van gouden chocolade ringen als unieke give-away. “Pure chocolade. Pure magie.” De ringen zijn naadloos met elkaar verbonden en worden geleverd in een bijpassend doosje. De lijst met zoete unieke producten is groot, zo worden de SportPops en Pebbles ook veel ingezet tijdens evenementen en feesten.

Meer weten? Bekijk de website van zoetsupply.nl voor alle producten en mogelijkheden.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Drone races op je evenement: hoe zet je dit in?

Een drone race inzetten op je evenement zorgt waarschijnlijk voor veel reuring. Maar hoe kun je dit inzetten en waar moet je op letten?

Lees verder

Met Photoflyer combineer je een actie met een Polaroid-foto

Met Photoflyer combineer je een Polaroid-foto met een flyer. Handig om een actie of boodschap onder de aandacht te brengen.

Lees verder
Eventrailers en containers

4 Trailers en containers voor promotie op locatie

We hebben al eerder over trailers en containers geschreven, maar we zijn meer varianten tegengekomen. We zetten ze daarom voor je op een rij.

Lees verder

Een reactie plaatsen