Geef je eventbezoekers een selfie-poppetje

Selfies, maak plaats voor Shapies! Met het nieuwe bedrijf Momentize geef je je bezoekers een mini-versie van zichzelf. Een give away die ze waarschijnlijk lang zullen bewaren. 

Vorige week was ik op Event16 (wat overigens erg leuk was dit jaar!). M’n oog werd getrokken door een witte booth waarvan de deur op een kiertje stond. Binnen was het helemaal wit en op de muren zaten heel veel lenzen gemonteerd (245 stuks!). Ik verwachtte een soort 3D-foto te kunnen laten maken van mezelf, maar met Momentize kun je een beeldje van jezelf laten maken! Het kan helaas niet ter plekke, daar moet je 2 – 4 weken geduld voor hebben, maar dan heb je ook wel wat.

Van selfie naar shapie

Op een evenement kun je je bezoekers in de 3D-booth een full body scan van zichzelf laten maken. De scan is in een fractie van een seconde gemaakt. De booth, die je helemaal in jouw huisstijl kan laten gieten, kan 30 personen per uur scannen. Op het moment dat de eventbezoeker weer thuis is en de herinneringen van het evenement alweer een beetje weggezakt zijn, krijgen ze hun beeldje thuisbezorgd. Het beeldje wordt verpakt in een customized doosje met jouw logo. Een leuke manier dus om met je merk weer onder de aandacht te komen!

momentize_3dbooth

Een give away die je bewaart

De meeste give aways die je krijgt belanden vroeg of laat in de prullenbak. Als er iets is dat mensen bewaren, dan is het iets dat over zichzelf gaat. Van je naam op een product of een foto. Een beeldje van jezelf komt dus al gauw op de kast te staan en als het niet in je eigen huis is, dan geef je het wel aan je ouders of grootouders.

Als je je bezoekers zo’n beeldje geeft, zullen ze dus nog lang aan jouw evenement terugdenken.

momentize-shapie

Kijk voor meer informatie op momentize.nl.

 

6 gedachten over “Geef je eventbezoekers een selfie-poppetje”

 1. Hi Ilse,
  Wat leuk dat je zo enthousiast bent! De prijzen zijn als volgt; basishuurprijs voor de 3D booth op locatie betreft €2500,-. De beeldjes zijn verkrijgbaar in 10 cm= €59,- 12 cm = €69 , 15cm €89.-, 20cm = €149,- en 25cm = €299.-
  We hebben verschillende mogelijkheden, je mag mij bellen om het te bespreken op 06-40807663. Groeten, Marjon

 2. Hallo,

  Jullie stonden 29 maart jl. op een event van de ABN AMro Bank Amsterdam in Hilversum Studio 21. Ik heb een foto laten maken en zou ze opgestuurd krijgen om eventueel een beeldje te laten maken. Helaas heb ik sindsdien niets meer gehoord. Wat ik erg jammer vond, omdat ik super enthousiast was. Graag hoor ik van jullie!
  Groet,

 3. Hoi Myra,
  Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Op 24 april hebben we je gemaild, maar waarschijnlijk in je spam gekomen. Heb de 3D foto net ook naar je werkadres gemaild. Hoop dat het nu is aangekomen, hoor het graag. Groeten, Marjon Momentize

 4. Hi Linda,

  Je bent van harte welkom om naar EventGoodies Live te komen. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar die avond! Je kunt je hier aanmelden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-eventgoodies-live-kick-off-25564863194.

  Houd er trouwens rekening mee dat, als je wint, je je op een andere dag moet laten scannen en het dan nog een paar weken duurt voor je het beeldje ontvangt. Hier vind je meer informatie over de actie: https://www.eventgoodies.nl/gadgets/win-een-selfie-beeldje-van-momentize/

  Ik zie je graag de 12e op het evenement!

  Groetjes,
  Samira

Plaats een reactie