Love box: een warm bericht van app naar box

Wij vonden een ontzettend uniek cadeau: een Love Box. Deze box geef je aan de ontvanger, en als verzender kun je met een app leuke berichtjes sturen! Een beetje aandacht voor elkaar, precies zoals we nodig hebben in deze tijd.

Dit is geen cadeautje dat je in een goodiebag doet, want het is best prijzig. Maar mocht je op zoek zijn naar een exclusief cadeau, dan is de Love Box het overwegen waard.

Stuur berichtjes mobiel naar de fysieke box

In de video hieronder zie je hoe het werkt. Eigenlijk is het heel simpel. Je geeft deze box aan bijvoorbeeld je medewerkers en je stuurt als organisatie zo nu en dan een bericht. Dit doe je via een app.

Zodra het bericht te bekijken is, gaat het hartje op de box ronddraaien. Zo weet de medewerker dat er iets binnen is gekomen. Na het openen kan de medewerker zelf het hartje laten ronddraaien. Dan verschijnt er hartjes in de app. Je weet dan dat je bericht goed is aangekomen.

Uniek cadeau om door te geven

In bovenstaand voorbeeld beschrijf ik hoe je dit kan inzetten voor bijvoorbeeld medewerkers. Als bedrijf ben jij dan de zender van de berichtjes. Maar je de box ook weggeven en dat de ontvanger het als cadeau aan iemand schenkt en zij zelf de zender worden (snap je het nog?). Zij kunnen de box bijvoorbeeld geven aan hun ouders, een ander familielid, vrienden of iemand die in het buitenland woont. En jouw relatie/medewerker/eventbezoeker kan dan zelf berichtjes sturen. Op deze manier onthouden ze jou als bedrijf ook!

Ik schreef al eerder in een blog dat goodies echt niet altijd voor jouw eventbezoeker of relatie hoeft zijn. Het is voor de ontvanger ook erg leuk als ze iets bijzonders krijgen waar zij een ander mee kunnen plezieren. Uiteindelijk gaat het erom dat de ontvanger het onthoud en/of gebruikt. Met zo’n bijzonder cadeau als dit moet dat zeker lukken.

Op maat voor bedrijven

Dit product kun je ook op maat laten maken als je minimaal 16 stuks bestelt. Je kunt dan in plaats van een hartje een ander symbool kiezen, de doos laten graveren en ook de verpakking op maat laten maken.

Plaats een reactie