3 Opvallende lampen voor jouw evenement

10 januari 2017

Maak je evenement compleet met deze opvallende lampen. Van een nostaligische mono-lamp tot interactieve LED-lampjes. 

Een van m’n favoriete sites om inspiratie op te doen is FreshGadgets. Daar kwam ik een aantal erg gave lampen tegen die misschien wel leuk zijn om in te zetten op jouw volgende evenement.

Nostalgische lamp

Heb je een evenement dat in het teken staat van de jaren 80 of nostalgie? Of misschien een evenement dat over televisie en media gaat? Wat dacht je van deze Mono-lamp? Iedereen van 25 jaar of ouder herkent het testbeeld wel dat we vroeger op televisie zagen. Best een leuke eyecatcher!

Misschien ook een leuke combinatie met een ouderwetse typemachine, die je kunt aansluiten op je mobiel, tablet of laptop.

De maan als lamp

Dan is er ook nog een lamp in de vorm van een maan. Heel sfeervol en subtiel. De Luna-lamp kun je krijgen in verschillende maten en als vloer- of hanglamp.

Spelen met lichtknopjes

Als je je event- of beursbezoekers wat wilt laten doen, dan kunnen ze spelen met deze lampjes, de Helios Touch. Je kunt zelf bepalen hoe je de magnetische LED-lampjes ophangt. Je schakelt ze aan en uit door er simpelweg op te drukken.

Als je meerdere lampen koopt, dan kun je je bezoekers iets moois laten creëren. Hoe je dit doet, lees je in een van de voorbeelden die ik in deze blog laat zien.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Future Food doolhof, de beslisboom die leidt het hapje van jouw toekomst

Een beslisboom waar je bezoekers van je evenement antwoord geven op toekomstgerichte vragen met de uitkomst: het passende hapje van jouw toekomst. 

Lees verder
online stemmen tools

Laat je publiek online stemmen: 4 tools

Een (kennisdelings)evenement is op z’n best als er tweerichtingsverkeer is. Online stemtools kunnen daarbij een heel handig middel zijn om de mening van het publiek te vragen en de spreker daarop te laten inspelen. Er verschijnen steeds meer handige stemtools die je kunt inzetten. Ik zet er een aantal op een rijtje.

Lees verder

Goodies gespot online: krijtshirts en Beerjet

We hebben weer wat toffe goodies gespot online. Nog niet te bestellen, maar dat is een kwestie van tijd! Dit keer onder andere krijtshirts en een biertap die 6 biertjes tegelijk tapt.

Lees verder

Een reactie plaatsen