Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

360º fotohokje

Nieuw fotohokje voor 360º foto’s

10 juni 2019

We schreven al eens eerder over een fotohokje waarmee je 360º foto’s kan maken. Dit hokje levert dezelfde foto’s, maar ziet er qua uitstraling heel anders uit.

Wat is het?

Zoals ik in de eerdere blog hierover al schreef, is dit een supertoffe eventgoodie. Jouw bezoekers kunnen namelijk een 360º foto laten maken met elke achtergrond die je maar kunt bedenken. Door de groene ruimte die ze instappen, kun je eenvoudig een afbeelding kiezen. Zo kunnen ze een ruimtefoto maken, een foto in een heel ander land of in een fantasiewereld. De foto kunnen ze plaatsen op Facebook of bekijken met een VR-bril.

Verschil met de eerder genoemde booth

Het verschil met de andere booth is dat deze nieuwe versie van Fotodoos een echt hokje is, geen opblaasbare ronde ruimte. Het maakt dan ook minder geluid. Ik vind dat wel een pluspunt. Ook vind ik dit hokje er strakker en mooier eruit zien. Het hokje kun je, net als de opblaasbare variant, aan de buitenkant customizen. Zo kun je bezoekers laten weten dat ze niet zomaar een foto meekrijgen, maar een 360º versie.

Wil je meer fotohokjes bekijken? Je vindt ze in ons archief voor fotografie. Je kunt bijvoorbeeld ook 360 foto’s laten maken zonder een hokje. Lekker mobiel dus!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

fotoprops op maat

Pareltje van Instagram: originele fotoprops maken

Heb je er weleens aan gedacht om fotoprops te maken die passen bij jouw boodschap, merk of evenement? Er is meer dan hoedjes, boa’s en snorretjes!

Lees verder
VR marketingactie

Vlog: VR effectief inzetten als marketingactie

Dat je virtual reality (VR) niet als tool moet gebruiken, maar als middel binnen je concept, is op zich niets nieuws. Een mooi voorbeeld hiervan is de Surf Experience die ik op Concert At SEA mocht uitproberen.

Lees verder
VR stoel

VR-stoel: ga nog realistischer een virtuele wereld in

Virtual reality voelt extra realistisch als je in een stoel zit die met het beeld meebeweegt. Geef jouw gasten de ultieme beleving op jouw evenement of op de stand!

Lees verder

Plaats een reactie