360º fotohokje

Nieuw fotohokje voor 360º foto’s

10 juni 2019

We schreven al eens eerder over een fotohokje waarmee je 360º foto’s kan maken. Dit hokje levert dezelfde foto’s, maar ziet er qua uitstraling heel anders uit.

Wat is het?

Zoals ik in de eerdere blog hierover al schreef, is dit een supertoffe eventgoodie. Jouw bezoekers kunnen namelijk een 360º foto laten maken met elke achtergrond die je maar kunt bedenken. Door de groene ruimte die ze instappen, kun je eenvoudig een afbeelding kiezen. Zo kunnen ze een ruimtefoto maken, een foto in een heel ander land of in een fantasiewereld. De foto kunnen ze plaatsen op Facebook of bekijken met een VR-bril.

Verschil met de eerder genoemde booth

Het verschil met de andere booth is dat deze nieuwe versie van Fotodoos een echt hokje is, geen opblaasbare ronde ruimte. Het maakt dan ook minder geluid. Ik vind dat wel een pluspunt. Ook vind ik dit hokje er strakker en mooier eruit zien. Het hokje kun je, net als de opblaasbare variant, aan de buitenkant customizen. Zo kun je bezoekers laten weten dat ze niet zomaar een foto meekrijgen, maar een 360º versie.

Wil je meer fotohokjes bekijken? Je vindt ze in ons archief voor fotografie. Je kunt bijvoorbeeld ook 360 foto’s laten maken zonder een hokje. Lekker mobiel dus!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

Een partytent nodig? Kies voor een tipi!

Als je een keer wat anders wilt dan een gewone partytent voor jouw evenement, kijk dan eens naar de Nordic tipi’s. Ze zien er niet alleen leuk uit, ze zijn nog handig ook.

Lees verder
KLIK badges
Gadgets & Producten

KLIK is een nieuwe wearable met veel handige features

KLIK is een handige wearable waarmee bezoekers eenvoudig kunnen netwerken, hun programma kunnen samenstellen en informatie kunnen ontvangen.

Lees verder
Interview Samira Salman over contentmarketing
Organisatie

Interview: De kracht van de combinatie van content en evenementen

Van EventGoodies kan ik nog niet leven, dus freelance ik ernaast. Mijn freelance werk heeft veel raakvlakken met wat ik hier doe, namelijk: content creatie!

Lees verder

Een reactie plaatsen