360º fotohokje

Nieuw fotohokje voor 360º foto’s

10 juni 2019

We schreven al eens eerder over een fotohokje waarmee je 360º foto’s kan maken. Dit hokje levert dezelfde foto’s, maar ziet er qua uitstraling heel anders uit.

Wat is het?

Zoals ik in de eerdere blog hierover al schreef, is dit een supertoffe eventgoodie. Jouw bezoekers kunnen namelijk een 360º foto laten maken met elke achtergrond die je maar kunt bedenken. Door de groene ruimte die ze instappen, kun je eenvoudig een afbeelding kiezen. Zo kunnen ze een ruimtefoto maken, een foto in een heel ander land of in een fantasiewereld. De foto kunnen ze plaatsen op Facebook of bekijken met een VR-bril.

Verschil met de eerder genoemde booth

Het verschil met de andere booth is dat deze nieuwe versie van Fotodoos een echt hokje is, geen opblaasbare ronde ruimte. Het maakt dan ook minder geluid. Ik vind dat wel een pluspunt. Ook vind ik dit hokje er strakker en mooier eruit zien. Het hokje kun je, net als de opblaasbare variant, aan de buitenkant customizen. Zo kun je bezoekers laten weten dat ze niet zomaar een foto meekrijgen, maar een 360º versie.

Wil je meer fotohokjes bekijken? Je vindt ze in ons archief voor fotografie. Je kunt bijvoorbeeld ook 360 foto’s laten maken zonder een hokje. Lekker mobiel dus!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

mobiel oplaadstation in de vorm van een huisje

Een mobiel oplaadstation in de vorm van een huisje

Onze mobieltjes hebben het maar zwaar te verduren. Op evenementen wordt het er vaak ook niet beter op. In deze mobiele huisjes kunnen ze even opladen.

Lees verder
whatsapp voor evenementen

Geen event app maar WhatsApp

Maak het je bezoekers makkelijk en zet WhatsApp in. Enerzijds om de juiste informatie op het juiste moment te sturen, anderzijds om snel vragen te beantwoorden. Ideaal!

Lees verder
Adventskalender

Adventskalender met Scandinavisch snoep

Wil jij jouw gasten met de feestdagen een uniek cadeau geven? Kies voor deze populaire Scandinavische dropjes in combinatie met chocolade, verwerkt in een adventskalender. 

Lees verder

Plaats een reactie