8 mooie entrees voor een goede, eerste indruk

13 oktober 2015

Een goede indruk maak je maar een keer. En dat geldt ook voor jouw evenement. Wil je je bezoekers op een bijzondere manier ontvangen, laat je dan inspireren door deze mooie entrees. 

Bedrukte doeken

Een mooie entree van bedrukte doeken. Dit is niet alleen mooi: al wandelend door het gangpad van doeken krijgen mensen informatie mee. Handig om ze alvast te prikkelen over een bepaald onderwerp voor binnenkomst van een evenement.

entree_doeken

Opvallende kleuren

Wil je niet teveel poespas, maar toch een opvallende entree? Een rode loper doet het altijd goed. Nog leuker is een loper in de kleur van jouw huisstijl. De grote ballonnen (met logo!) maken het geheel wat feestelijker.

entree_loper

Creatief met dozen

Ook dit is een voorbeeld dat eenvoudig is en niet duur hoeft te zijn. Je stapelt een paar dozen (wel goed bevestigen!) en geeft de doorgang een opvallend en/of glimmend kleurtje. Als je wat meer budget hebt, kun je ook voor bedrukte dozen kiezen. Van simpelweg (diverse) kleuren, logo’s of foto’s, tot een grote afbeelding. Leef je uit zou ik zeggen! 🙂

entrance_karton

Compleet in de huisstijl

Van een aantal betaalbare voorbeelden, gaan we naar een  misschien wat over de top voorbeeld, maar wel heel gaaf! Dit is een ontwerp voor een entree waar de hele locatie is omgebouwd in de huisstijl van Cartier.  Hier moet je wel wat geld voor over hebben, maar dan heb je ook wat.

entrance_cartier

Een muur van bloemen

Nog een mooi voorbeeld voor als je het groots wilt aanpakken; de muren bekleden met bloemen. En om het helemaal af te maken laat je een afbeelding creëeren.

entrance_bloemen

Belichte entrees

Houd je van belichting? Dan kun je ook allerlei kanten op. Hieronder drie voorbeelden, van heel eenvoudig tot iets wat wat bewerkelijker is.

entree_belichting

entrance_pijlen   entree_belichting_kleur

Je kan het dus zo gek niet bedenken en het is mogelijk!

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Een reactie plaatsen