Air graffiti

Air Graffiti: Tekenen op foto’s

19 maart 2019

Met Air Graffiti kunnen bezoekers hun foto opleuken met een digitaal graffiti-bus. Door zelf te tekenen of te kiezen uit een van de meer dan 100 icoontjes.

Digitaal graffiti spuiten is niet nieuw. Wat voor mij wel nieuw is, is dat je een foto kan laten maken en dit op een groot scherm kan projecteren. En daar vervolgens een mooi werkje van maken met air graffiti en allerlei attributen zoals snorretjes, brillen en icoontjes.

Ik kwam hierachter op EventSummit 2019. Als je m’n vlog hebt gezien, heb je dit concept ook al voorbij zien komen. Fotodoos liet op de beurs zien hoe het werkt en ik heb het natuurlijk even getest.

Waarom is dit zo leuk?

Een kunstwerk maken op een leeg canvas is niet aan iedereen besteed. Maar als kind hebben we allemaal weleens snorretjes getekend in een tijdschrift. Met het maken van een foto en de keuze uit allerlei attributen, wordt een leuk plaatje maken een stuk eenvoudiger. En leuker! Wat me ook verraste is dat je je gepimpte portret kan afdrukken. Je kunstwerkje kun je dan thuis aan je muur hangen 😉

Is dit wat voor jouw evenement? Of toch net niet helemaal wat je zoekt? Laat het ons weten. We denken graag met je mee!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

KLIK badges
Gadgets & Producten

KLIK is een nieuwe wearable met veel handige features

KLIK is een handige wearable waarmee bezoekers eenvoudig kunnen netwerken, hun programma kunnen samenstellen en informatie kunnen ontvangen.

Lees verder
Polsbandje met tokens
Gadgets & Producten

Handig: polsbandjes met afscheurbare tokens

Polsbandjes en muntjes in één, dat is handig! Zo kun je je bezoekers eenvoudig gratis consumpties geven, die ze zelf kunnen afscheuren van hun bandje.

Lees verder
Video opname presentatie
Organisatie

4 manieren om terug te blikken op je evenement

Hoe blik jij terug op een evenement? Doe meer dan de foto’s en slides delen. Lees 4 creatieve manieren hoe je dit kunt doen. 

Lees verder

Een reactie plaatsen