Air graffiti

Air Graffiti: Tekenen op foto’s

19 maart 2019

Met Air Graffiti kunnen bezoekers hun foto opleuken met een digitaal graffiti-bus. Door zelf te tekenen of te kiezen uit een van de meer dan 100 icoontjes.

Digitaal graffiti spuiten is niet nieuw. Wat voor mij wel nieuw is, is dat je een foto kan laten maken en dit op een groot scherm kan projecteren. En daar vervolgens een mooi werkje van maken met air graffiti en allerlei attributen zoals snorretjes, brillen en icoontjes.

Ik kwam hierachter op EventSummit 2019. Als je m’n vlog hebt gezien, heb je dit concept ook al voorbij zien komen. Fotodoos liet op de beurs zien hoe het werkt en ik heb het natuurlijk even getest.

Waarom is dit zo leuk?

Een kunstwerk maken op een leeg canvas is niet aan iedereen besteed. Maar als kind hebben we allemaal weleens snorretjes getekend in een tijdschrift. Met het maken van een foto en de keuze uit allerlei attributen, wordt een leuk plaatje maken een stuk eenvoudiger. En leuker! Wat me ook verraste is dat je je gepimpte portret kan afdrukken. Je kunstwerkje kun je dan thuis aan je muur hangen 😉

Is dit wat voor jouw evenement? Of toch net niet helemaal wat je zoekt? Laat het ons weten. We denken graag met je mee!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

pop-up borrel

Een pop-up borrel kan altijd en overal

Organiseer je een borrel en wil je iets bijzonders neerzetten? Dat kan heel eenvoudig zijn. Wat dacht je van een pop-up borrel?

Lees verder

Bouw je stand op met LEGO-stenen

Als je een keer echt iets anders wilt met je stand, bouw het dan op met LEGO-stenen. En het leuke is; je kunt elke keer wat anders bouwen. 

Lees verder

Smartphone Orchestra: alle mobieltjes in de zaal doen mee

Stel je voor: honderden smartphones, gedimde lichten en dan langzaam ontstaat een golf van licht en geluid door de zaal. Smartphone Orchestra blijft je bij.

Lees verder

Een reactie plaatsen