Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Air graffiti

Air Graffiti: Tekenen op foto’s

19 maart 2019

Met Air Graffiti kunnen bezoekers hun foto opleuken met een digitaal graffiti-bus. Door zelf te tekenen of te kiezen uit een van de meer dan 100 icoontjes.

Digitaal graffiti spuiten is niet nieuw. Wat voor mij wel nieuw is, is dat je een foto kan laten maken en dit op een groot scherm kan projecteren. En daar vervolgens een mooi werkje van maken met air graffiti en allerlei attributen zoals snorretjes, brillen en icoontjes.

Ik kwam hierachter op EventSummit 2019. Als je m’n vlog hebt gezien, heb je dit concept ook al voorbij zien komen. Fotodoos liet op de beurs zien hoe het werkt en ik heb het natuurlijk even getest.

Waarom is dit zo leuk?

Een kunstwerk maken op een leeg canvas is niet aan iedereen besteed. Maar als kind hebben we allemaal weleens snorretjes getekend in een tijdschrift. Met het maken van een foto en de keuze uit allerlei attributen, wordt een leuk plaatje maken een stuk eenvoudiger. En leuker! Wat me ook verraste is dat je je gepimpte portret kan afdrukken. Je kunstwerkje kun je dan thuis aan je muur hangen 😉

Is dit wat voor jouw evenement? Of toch net niet helemaal wat je zoekt? Laat het ons weten. We denken graag met je mee!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

entree evenement

Spectaculaire entree ideeën voor evenementen

Met de entree van jouw evenement kun je al meteen dat WOW-effect bereiken bij je gasten. Vandaag inspireer ik je met vernieuwende ideeën die jouw gasten versteld doen staan.

Lees verder

Spelen op evenementen verbindt en geeft inspiratie

Spelen is goed voor je brein. Laat daarom ook je eventbezoekers vaker spelen; het is niet alleen leuk, maar het verbindt en geeft inspiratie.

Lees verder
Netwerkspel met diepgang

Netwerkspel met diepgang

Netwerkspellen hebben als doel om mensen met elkaar kennis te laten maken. Met Go.Chat.Connect leren ze elkaar niet alleen écht goed kennen, ze leren ook iets voor langere termijn.

Lees verder

Plaats een reactie