Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Aparte rekwisieten

Als je op zoek bent naar aparte rekwisieten…

23 april 2018

Soms heb je een wild idee en ben je op zoek naar een heel specifiek item. Dan kun je zoeken op Marktplaats of in kringloopwinkels. Maar kijk ook zeker even naar deze ‘sprookjescatalogus’.

Zelf was ik ooit eens op zoek naar zo’n Amerikaanse krantenbak. Helaas, uren zoeken, niets gevonden. Waar vind je zoiets? Onlangs kwam ik via via terecht bij de website van Sprookjes, wat vol staat met allerlei aparte spullen die je kunt kopen of huren.

Zeer uiteenlopende ‘schatten’ om te ontdekken

Op de site en hun Facebook-pagina vond ik wat normalere items als vogelkooien, mooie lampen banken en lampen, bioscoopstoelen, Afrikaanse en vintage spullen. Maar ze hebben ook wat bizarre dingen; zoals een giraf met een hanglamp in z’n bek, een roze olifant en een eng beeld van een alien. In het alien-thema hebben ze ook wat minder enge items: zoals een beeld van een robot uit Star Wars, een grappige UFO en de Dalek-robot uit Dr Who. Of misschien was je net op zoek naar een botsauto? Ja, je zal maar net een creatieve bui hebben en willen opvallen 🙂

Als je op zoek bent naar een gek item, kijk dan eens op sprookjes.eu. Ze hebben ook een showroom (niet voor particulieren overigens), maar die zit in Antwerpen. Goed excuus om eens een leuk tripje te maken!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

De Wasman

Schonen handen dankzij de Wasman

Schone handen en een kort wasritueeltje, midden op een evenement. Dat kan met de mobiele wasbak van de Wasman.

Lees verder

Koffie-portretten zijn een ding

Iets alledaags als een kopje koffie veranderen in een stukje kunst. Een creatieve samenwerking zorgt voor een bijzondere beleving voor een divers publiek.

Lees verder
Tip om de juiste locatie te vinden

Tip om de juiste locatie te vinden

Ben je op zoek naar een locatie of iets anders voor je evenement en wil je online hulp vragen? Ik heb een belangrijke tip voor je: maak het concreet.

Lees verder

Plaats een reactie