Aparte rekwisieten

Als je op zoek bent naar aparte rekwisieten…

23 april 2018

Soms heb je een wild idee en ben je op zoek naar een heel specifiek item. Dan kun je zoeken op Marktplaats of in kringloopwinkels. Maar kijk ook zeker even naar deze ‘sprookjescatalogus’.

Zelf was ik ooit eens op zoek naar zo’n Amerikaanse krantenbak. Helaas, uren zoeken, niets gevonden. Waar vind je zoiets? Onlangs kwam ik via via terecht bij de website van Sprookjes, wat vol staat met allerlei aparte spullen die je kunt kopen of huren.

Zeer uiteenlopende ‘schatten’ om te ontdekken

Op de site en hun Facebook-pagina vond ik wat normalere items als vogelkooien, mooie lampen banken en lampen, bioscoopstoelen, Afrikaanse en vintage spullen. Maar ze hebben ook wat bizarre dingen; zoals een giraf met een hanglamp in z’n bek, een roze olifant en een eng beeld van een alien. In het alien-thema hebben ze ook wat minder enge items: zoals een beeld van een robot uit Star Wars, een grappige UFO en de Dalek-robot uit Dr Who. Of misschien was je net op zoek naar een botsauto? Ja, je zal maar net een creatieve bui hebben en willen opvallen 🙂

Als je op zoek bent naar een gek item, kijk dan eens op sprookjes.eu. Ze hebben ook een showroom (niet voor particulieren overigens), maar die zit in Antwerpen. Goed excuus om eens een leuk tripje te maken!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

kleinste cafe

Het kleinste café ter wereld

Dit is waarschijnlijk het kleinste café ter wereld, maar wel heel erg gezellig. En je kunt het overal neerzetten!

Lees verder

Drones geven een spectaculaire lichtshow

In deze video’s zie je drones een spectaculaire lichtshow geven. Elke video is net even anders. Laat je inspireren! 

Lees verder

Lancering 4K-projectiescherm bij het NBC Congrescentrum

Het NBC Congrescentrum heeft een nieuw technologisch hoogstandje neergezet: een 4K-projectie en decor in een hun grootste hallen. 

Lees verder

Een reactie plaatsen