Ballenbak huren

Dikke pret met een (mega)ballenbak

4 juni 2019

Zijn jouw bezoekers wel te porren voor iets leuks? Huur dan een ballenbak in. Een welkome aanvulling waar ze even los kunnen en weer kind kunnen zijn.

Twee jaar geleden zag ik voor het eerst ballenbakken voor volwassenen voorbijkomen. Tenminste online, nog niet in het echt. Misschien had het er ook mee te maken dat er geen leverancier voor was in Nederland. Maar ik heb er een gevonden! Bij Poolparty Productions kun je terecht voor allerlei benodigdheden voor een poolparties, schuimparties en een (mega)ballenbak!

Vrolijke aanvulling

De ballenbak is een vrolijke aanvulling voor je evenement. Oke, toegegeven, het is niet altijd en voor iedereen geschikt, maar vaker dan je in eerste instantie denkt. Willen we niet stiekem allemaal af en toe weer even spelen? De trampolineparken die als paddestoelen uit de grond zij verschenen zijn ook niet alleen een succes bij kleine kinderen. De ouders zie ik enthousiast meespringen en een duik nemen in de schuimbakken. Ik vermoed dat de ballenbak best een succes kan zijn op een zakelijk evenement. Zeker als je er foto’s laat maken. En als er een schaap over de dam springt…

De opties

Het bad is er in 4 maten, waarvan de grootste 14 x 9 meter is en de grootste mobiele ballenbak in de Benelux. De kleinste is 4×4. Ze zijn allemaal in donkerblauw, maar de kleine ballenbak is ook in lichtroze te huur.

De ballen zijn er in zes kleuren: blauw, groen, geel, oranje, rood en zwart. Je kunt ook kiezen voor twee kleuren, maar dat kost de organisatie iets meer sorteerwerk en is dan ook iets prijziger.

En mocht je denken, leuk allemaal, maar hoe hygiënisch is het? De ballen worden na elk evenement gewassen in een heuse ballenbak wasmachine.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

zet niet zomaar een goodie in

Ben je enthousiast geworden over deze blog en wil je dit idee direct inzetten? Super! Maar...

Is het wel de juiste investering voor jouw evenement?
tip

Misschien vind je dit ook interessant

Werken aan de strategie

Er even tussenuit en werken aan de strategie

We zijn altijd maar druk, druk, druk. Zelfs in de zomer is het niet altijd rustig. Toch is het goed om af en toe er even tussenuit te gaan om te werken aan de strategie.

Lees verder

Nooit meer lang wachten bij de garderobe

Dankzij het systeem Eclips hoeven je bezoekers in de toekomst nooit meer in de rij te staan bij de garderobe. 

Lees verder
gepersonaliseerde verpakking

Gepersonaliseerde verpakkingen in kleine oplage

Je eigen gepersonaliseerde verpakking laten maken en het ook nog eens in een kleine oplage bestellen? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt mogelijk.

Lees verder

Plaats een reactie