Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Ballenbak huren

Dikke pret met een (mega)ballenbak

4 juni 2019

Zijn jouw bezoekers wel te porren voor iets leuks? Huur dan een ballenbak in. Een welkome aanvulling waar ze even los kunnen en weer kind kunnen zijn.

Twee jaar geleden zag ik voor het eerst ballenbakken voor volwassenen voorbijkomen. Tenminste online, nog niet in het echt. Misschien had het er ook mee te maken dat er geen leverancier voor was in Nederland. Maar ik heb er een gevonden! Bij Poolparty Productions kun je terecht voor allerlei benodigdheden voor een poolparties, schuimparties en een (mega)ballenbak!

Vrolijke aanvulling

De ballenbak is een vrolijke aanvulling voor je evenement. Oke, toegegeven, het is niet altijd en voor iedereen geschikt, maar vaker dan je in eerste instantie denkt. Willen we niet stiekem allemaal af en toe weer even spelen? De trampolineparken die als paddestoelen uit de grond zij verschenen zijn ook niet alleen een succes bij kleine kinderen. De ouders zie ik enthousiast meespringen en een duik nemen in de schuimbakken. Ik vermoed dat de ballenbak best een succes kan zijn op een zakelijk evenement. Zeker als je er foto’s laat maken. En als er een schaap over de dam springt…

De opties

Het bad is er in 4 maten, waarvan de grootste 14 x 9 meter is en de grootste mobiele ballenbak in de Benelux. De kleinste is 4×4. Ze zijn allemaal in donkerblauw, maar de kleine ballenbak is ook in lichtroze te huur.

De ballen zijn er in zes kleuren: blauw, groen, geel, oranje, rood en zwart. Je kunt ook kiezen voor twee kleuren, maar dat kost de organisatie iets meer sorteerwerk en is dan ook iets prijziger.

En mocht je denken, leuk allemaal, maar hoe hygiënisch is het? De ballen worden na elk evenement gewassen in een heuse ballenbak wasmachine.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Goodiebag cadeautafel

Geen goodiebag maar een cadeautafel

Vorige week was ik bij het 35-jarig jubileumfeest van Aristo in Amsterdam. Een leuke avond waarbij één onderdeel eruit sprong: er was een goodiekamer! 

Lees verder
LED-maskers

Met deze LED-maskers steel je de show

Deze LED-maskers geven een prachtige lichtshow en reageren op geluid. Ideaal voor een spectaculaire opening van een evenement.

Lees verder

Een feestelijk evenement? 8x inspiratie met ballonnen

Je kunt op je evenement gewoon wat ballonnen ophangen, maar je kunt er ook heel erg mee uitpakken. In deze blog vind je 8 creatieve ideeën! 

Lees verder

Plaats een reactie