Verras bezoekers met prachtige creaties van ballonnen

15 augustus 2017

Wist je dat er mensen zijn die onwijs mooie creaties kunnen maken van ballonnen? Niet alleen maar ballonnenbogen, maar zelfs ballonkostuums of een paleis!

Er is meer dan een ballonnenboog

Ballonnen hebben mij nooit zo getriggerd. Ik wist wel dat er meer was dan een ballonnenboog voor bij de entree, maar ik schonk er verder weinig aandacht aan. Niet mijn ding, dacht ik. Tót ik onderstaand filmpje zag.

Ik vond het zo geweldig, ik heb het wel 7x bekeken intussen.

Op onze Facebook-pagina sloeg dit filmpje ook erg aan. Een Amerikaanse dame maakt geweldige kostuums van ballonnen. Het is veruit ons meest populaire post geweest. Dus ik besloot op onderzoek uit te gaan om te kijken of er in Nederland ook iemand is die dit kan maken.

Van ballonkostuums tot paleizen

Via een oproepje op LinkedIn kreeg ik veel tips en ik zag veel mooie creaties, maar nog geen kostuums. Tot ik de website van Artiventz tegenkwam. Denise, de oprichtster maakt overigens nog veel meer gave creaties. Ballonjurken, karikaturen en zelfs een vrachtwagen of een heel paleis!

Balloncreatie vrachtwagen

Ballon paleis

Wat het thema van het evenement ook is, er zijn genoeg manieren om dit te vertalen naar een balloncreatie. Bezoekers zullen hier vast en zeker even bij stil staan, verwonderd naar kijken en foto’s van maken.

Biologisch afbreekbaar

Mocht je je net als ik een beetje zorgen maken over duurzaamheid… Ze gebruiken biologisch afbreekbare ballonnen gelukkig!

Kijk voor meer informatie over Denise’s creaties op artiventz.nl. Er zijn overigens meer ware ballonkunstenaars, zoals Guido Verhoef van theartofballoons.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Koffie pen
Gadgets & Producten

Bezoekers maken hun eigen koffie-art met deze pen

We raken niet uitgepraat over koffie. Of eigenlijk over koffie-goodies. Er is namelijk weer wat leuks op de markt gekomen. Met de Spice Pen teken je zelf op koffieschuim.

Lees verder
Entertainment

Hoe Tweakers van een treinreis een evenement maakt

Wist je dat je ook een trein kunt huren? Tweakers deed dat om met hun community naar een evenement in Duitsland te gaan. Ik sprak ze erover.

Lees verder
Gadgets & Producten

Win een Festivalchair

Onlangs schreven we over bedrukte, kartonnen krukjes. En daar mogen we nu twee van weggeven!

Lees verder

Een reactie plaatsen