Bedrijfsfestivals

Bedrijfsfestivals het hele jaar door

20 juli 2017

Bedrijfsfestivals zijn er steeds meer en uitbundiger dan een paar jaar geleden. Dichtbij op een eigen locatie of op een mooi buitenterrein in de buurt. Outdoor evenementen zijn in!

Als ik aan bedrijfsfestivals denk, zie ik een zee van belevingen, het creëren van een andere wereld, medewerkers uit hun comfortzone en veel diversiteit. Voor ieder wat wils qua activiteiten, workshops, entertainment maar ook qua catering bijvoorbeeld met diverse foodtrucks. Maar, er is niets zo verraderlijk als het weer in Nederland. Regen of een harde wind kunnen afbreuk doen aan de algehele sfeer van het festival.

Sfeervol en droog

Gelukkig zijn er creatieve en bijzondere oplossingen op de markt om ook tijdens een hoosbui te kunnen genieten van een bedrijfsfestival op eigen terrein. Denk bijvoorbeeld aan een tipi of de meer reguliere tenten die te huur zijn. Ik heb alvast wat research gedaan en kwam uit bij de webshop van Mooie Tenten die naast (thema)tenten ook diverse rekwisiesten te huur aanbieden. Tibetaanse en Marokkaanse tenten, of ontwerpen gebaseerd op stijlen uit Afrika en India. Sfeervol, kleurvol en in diverse maten beschikbaar. Ideaal voor unieke bedrijfsfestivals.

Om de dag compleet te maken voor bezoekers vind ik het altijd tof om een (functionele) give away mee geven als reminder aan de bijzondere dag. Een goodie geheel in stijl van het event zorgt ervoor dat de beleving van het event verlengd wordt. Op zoek naar een passende gadget voor jouw evenement? Stel je vraag in onze Facebook-lezersgroep!

Kijk voor meer informatie over de juiste tent voor jouw bedrijfsfestival op mooietenten.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Festival voor ouderen
Organisatie

Een festival voor 65+: waar moet je rekening mee houden?

Organiseer je een evenement waar (ook) ouderen komen? En wil je weten waar je dan rekening mee moet houden? Ik bezocht het 65+ festival Forever Young om dat uit te zoeken.

Lees verder
Ring als muis
Gadgets & Producten

Goodies gespot online: een ring als muis en glimmende taarten

Het is weer tijd voor ‘Goodies gespot online’. Deze keer kwamen we een ring tegen waarmee je je computer kan bedienen. Ook zagen we bijzondere, glimmende taarten!

Lees verder
Boot huren
Locaties

Stoere boot met veel ruimte, binnen én buiten

Ben je op zoek naar een varende eventlocatie? Kijk dan eens naar Docks. Een stoere boot, met veel ruimte, 2 verdiepingen en een buitendek.

Lees verder

Een reactie plaatsen