bedrukte bank

Laat je bezoekers zitten op een bank in je eigen huisstijl

31 oktober 2017

Wil je je merk duidelijk profileren in een stand? Laat die pop-up banner eens achterwege. Je kunt namelijk ook een bedrukte bank bestellen!

Er zijn zoveel manieren om je stand te branden in je eigen huisstijl. Zo schreven we laatst al over het bedrukken van vloeren en statafels. Maar ook meubels kun je bedrukken!

Kies je voor een sofa…

Ik zie het al helemaal voor me op een beurs. Geen standaard gehuurde bank in het wit, maar een in sprekende kleuren. Uiteraard een die aansluit bij de huisstijl of een campagne. Hoe leuk is dat? Een van de bedrijven waar je hiervoor terecht kan is spandoeklatenmaken.nl. Je kunt ook kiezen voor een bedrukte poefen, zitzakken, kussen en stoelen.

Bedrukte sofa

…of een houten bank?

Zoek je iets voor buiten of ben je gewoon weg van steigerhout, dan is er nog deze variant van Colorwoodz. Ik vind hem gaaf!

Beide banken gaan een tijd mee. Het enige waar je rekening mee moet houden is vervoer en opslag. Maar voor het laatste kun je natuurlijk ook gewoon een mooie plekje zoeken op kantoor. Ook daar is het een mooie eyecatcher!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Evenement schilderij

Deze kunstschilder legt jouw evenement vast in een feestschilderij

Je kunt een evenement op allerlei manieren vastleggen. Ook als een schilderij! Een mooi aandenken aan een bijzondere dag.

Lees verder

Organiseer je evenement eens op een onconventionele locatie

Er zijn veel plekken waar je je evenement kunt organiseren. Niet alleen eventlocaties, maar ook kantoren, bibliotheken of restaurants. Het voordeel is dat deze soms al heel sfeervol zijn. In dit blog een aantal ideeën.

Lees verder
theetuin

Unieke mobiele theetuin als eyecatcher op je evenement

Een mobiele theetuin waar je bezoeker zelf zijn verse kruidenthee kiest en knipt uit de houten fruitkistjes gevuld met biologische plantjes.

Lees verder

Plaats een reactie