bedrukte bank

Laat je bezoekers zitten op een bank in je eigen huisstijl

31 oktober 2017

Wil je je merk duidelijk profileren in een stand? Laat die pop-up banner eens achterwege. Je kunt namelijk ook een bedrukte bank bestellen!

Er zijn zoveel manieren om je stand te branden in je eigen huisstijl. Zo schreven we laatst al over het bedrukken van vloeren en statafels. Maar ook meubels kun je bedrukken!

Kies je voor een sofa…

Ik zie het al helemaal voor me op een beurs. Geen standaard gehuurde bank in het wit, maar een in sprekende kleuren. Uiteraard een die aansluit bij de huisstijl of een campagne. Hoe leuk is dat? Een van de bedrijven waar je hiervoor terecht kan is spandoeklatenmaken.nl. Je kunt ook kiezen voor een bedrukte poefen, zitzakken, kussen en stoelen.

Bedrukte sofa

…of een houten bank?

Zoek je iets voor buiten of ben je gewoon weg van steigerhout, dan is er nog deze variant van Colorwoodz. Ik vind hem gaaf!

Beide banken gaan een tijd mee. Het enige waar je rekening mee moet houden is vervoer en opslag. Maar voor het laatste kun je natuurlijk ook gewoon een mooie plekje zoeken op kantoor. Ook daar is het een mooie eyecatcher!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bedrukte t-shirts

Bedrukte t-shirts voor de crew: 5 creatieve voorbeelden

Meestal zie ik alleen een logo op een shirt of polo staan als ik op een evenement rondloop. Zonde! Doe er wat leuks mee, zodat mensen een reden hebben om de crew of sprekers aan te spreken op een beurs of congres. Ik laat je 5 creatieve voorbeelden zien.

Lees verder

Een vliegende bal als beeldscherm met behulp van een drone

Een Japans bedrijft heeft een drone met een bal als display ontwikkelt. Dankzij de ronddraaiende LED-lichten kun je heel opvallend reclame maken op je evenement.

Lees verder
Groot display evenement - PixioDisplay

PixioDisplay: een display met touchscreen

Een display met touchscreen is een erg handig middel voor evenementen. Je kunt het gebruiken als vervanger voor de pop-up banner of als informatiezuil.

Lees verder

Een reactie plaatsen