bedrukte bank

Laat je bezoekers zitten op een bank in je eigen huisstijl

31 oktober 2017

Wil je je merk duidelijk profileren in een stand? Laat die pop-up banner eens achterwege. Je kunt namelijk ook een bedrukte bank bestellen!

Er zijn zoveel manieren om je stand te branden in je eigen huisstijl. Zo schreven we laatst al over het bedrukken van vloeren en statafels. Maar ook meubels kun je bedrukken!

Kies je voor een sofa…

Ik zie het al helemaal voor me op een beurs. Geen standaard gehuurde bank in het wit, maar een in sprekende kleuren. Uiteraard een die aansluit bij de huisstijl of een campagne. Hoe leuk is dat? Een van de bedrijven waar je hiervoor terecht kan is spandoeklatenmaken.nl. Je kunt ook kiezen voor een bedrukte poefen, zitzakken, kussen en stoelen.

Bedrukte sofa

…of een houten bank?

Zoek je iets voor buiten of ben je gewoon weg van steigerhout, dan is er nog deze variant van Colorwoodz. Ik vind hem gaaf!

Beide banken gaan een tijd mee. Het enige waar je rekening mee moet houden is vervoer en opslag. Maar voor het laatste kun je natuurlijk ook gewoon een mooie plekje zoeken op kantoor. Ook daar is het een mooie eyecatcher!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

Laat het publiek bepalen hoelang een spreker op het podium staat

Wat doe je als een spreker totaal niet aansluit bij het publiek of juist wel en ze graag meer willen horen? Laat het publiek zelf bepalen hoeveel spreektijd iemand krijgt!

Lees verder
Wasbaar papier
Organisatie

Interview: de mogelijkheden van wasbaar papier

We ontdekten onlangs dat er wasbaar papier bestaat. Dat klinkt heel handig, maar riep allerlei vragen bij ons op. Tijd voor een interview hierover!

Lees verder
Gadgets & Producten

Nooit meer lang wachten bij de garderobe

Dankzij het systeem Eclips hoeven je bezoekers in de toekomst nooit meer in de rij te staan bij de garderobe. 

Lees verder

Een reactie plaatsen