bedrukte bank

Laat je bezoekers zitten op een bank in je eigen huisstijl

31 oktober 2017

Wil je je merk duidelijk profileren in een stand? Laat die pop-up banner eens achterwege. Je kunt namelijk ook een bedrukte bank bestellen!

Er zijn zoveel manieren om je stand te branden in je eigen huisstijl. Zo schreven we laatst al over het bedrukken van vloeren en statafels. Maar ook meubels kun je bedrukken!

Kies je voor een sofa…

Ik zie het al helemaal voor me op een beurs. Geen standaard gehuurde bank in het wit, maar een in sprekende kleuren. Uiteraard een die aansluit bij de huisstijl of een campagne. Hoe leuk is dat? Een van de bedrijven waar je hiervoor terecht kan is spandoeklatenmaken.nl. Je kunt ook kiezen voor een bedrukte poefen, zitzakken, kussen en stoelen.

Bedrukte sofa

…of een houten bank?

Zoek je iets voor buiten of ben je gewoon weg van steigerhout, dan is er nog deze variant van Colorwoodz. Ik vind hem gaaf!

Beide banken gaan een tijd mee. Het enige waar je rekening mee moet houden is vervoer en opslag. Maar voor het laatste kun je natuurlijk ook gewoon een mooie plekje zoeken op kantoor. Ook daar is het een mooie eyecatcher!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gepersonaliseerd fotohokje
Gadgets & Producten

Gepersonaliseerd fotohokje: daar val je mee op!

Fotohokjes zijn er in allerlei soorten in maten. Als je kiest voor een gepersonaliseerd fotohokje, dan kun je het laten matchen met jouw merk of evenement.

Lees verder
Organisatie

Een feestelijk evenement? 8x inspiratie met ballonnen

Je kunt op je evenement gewoon wat ballonnen ophangen, maar je kunt er ook heel erg mee uitpakken. In deze blog vind je 8 creatieve ideeën! 

Lees verder
Event Design voor het Locatiecongres
Organisatie

Interview: Hoe Locatiecongres ontstond met behulp van het Event Canvas

Wat levert een Event Canvas sessie op? Op maandag 3 september vindt de eerste editie van het Locatiecongres plaats. Een nieuw evenement van Linda Kerkhoven, ook wel bekend van Linda op Locatie en de Locatietour. Om haar op weg te helpen met het concept van haar evenement, hebben we het Event Canvas ingezet. 

Lees verder

Een reactie plaatsen