3 Soorten statafels in jouw eigen huisstijl

28 juni 2017

Statafels zijn handig, maar soms wel een beetje saai. Tover daarom statafels om in je eigen huisstijl door ze te bedrukken. Wij laten zien op welke 3 manieren je dit kunt doen.

Je zit niet altijd op een locatie waar er mooie meubels staan. Als je graag statafels wilt neerzetten, maar ze eigenlijk een beetje saai vindt, kijk dan eens naar deze varianten. Je kunt ze namelijk op diverse manier bedrukken.

Tafelblad met eigen opdruk

Je kunt alles bedrukken tegenwoordig, dus ook een tafelblad. Kies je eigen logo of een mooi design en het ziet er al gelijk een stuk beter uit.

Bedrukte statafel
Foto: CM reclame

Je eigen statafelrokken

Als jewilt zorgen dat je huisstijl meer opvalt, kies dan voor bedrukte statafelrokken. Je kunt hier alle kanten mee uit. Kies voor iets heel eenvoudigs of juist lekker gekleurd en vrolijk.

Bedrukte statafels van karton

Je kunt ook voor kartonnen statafels kiezen en deze volledig laten bedrukken. Het voordeel is ook dat ze lekker licht zijn. Maar daarentegen wat minder geschikt met slecht weer buiten.

Ik heb zelf nog niet eerder deze producten besteld, maar zag dat er meerdere aanbieders zijn. Misschien kan jouw eigen leverancier je ook wel helpen!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

De leukste goodies van 2016

Het afgelopen jaar zijn we weer veel leuke goodies tegengekomen. We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet. 

Lees verder
champagnetoren

3 Uitnodigende champagne concepten

Champagne, één van de meest populaire welkomstdrankjes bij evenementen. De presentatie op plateaus kennen we nu wel. Tegenwoordig zijn er een aantal opvallende concepten op de markt.

Lees verder
De Belbutlers

De Belbutlers verbinden bezoekers op netwerkborrels

Op een netwerkborrel zijn mensen geneigd om met bekenden bij te praten. De Belbutlers brengen juist twee onbekenden met elkaar in contact en zorgen dat het gesprek op gang komt.

Lees verder

Een reactie plaatsen