Brightbox laadt mobieltjes op tijdens evenementen

10 maart 2016

Als je een hele dag op een evenement rondloopt, dan houdt de batterij van je mobieltje het waarschijnlijk niet uit. Gelukkig is er BrightBox! 

BrightBox is een soort oplaadpunt dat wat weg heeft van de Febo-muur. Per apparaat vind je 6 kleine vakjes, met in elk vakje een oplader. Voor publieke locaties zoals de horeca of casino’s, betalen bezoekers een kleine bijdrage om er gebruik van te maken. Maar voor de bezoekers van je evenement kun je dit als gratis service aanbieden.

Je eigen pinpas (of ander pasje) gebruik je als sleutel om het vakje te openen. Je kunt als eventorganisator er ook voor kiezen custom made pasjes te laten maken en uit te delen.

Ook kun je een eigen paneel laten ontwerpen, zodat je Brightbox goed opvalt en goed aansluit op jouw brand of de uitstraling van jouw evenement.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Winegums van wijn

Winegums van… wijn!

Je ziet steeds vaker ijs met alcohol. Maar dat kan natuurlijk ook met snoepjes. Dit bedrijf maakt winegums van, ja ja, wijn!

Lees verder
makathon organiseren

Interview: makathons organiseren om oplossingen te vinden

Met makathons kun je mensen een bepaalde maatschappelijk probleem laten oplossen door creatieve ideeën. In dit interview vertelt Suze van PWN waarom ze dit organiseren.

Lees verder

Mobiele tribune voor debatten, presentaties en meer

Het Ideeëntheater is een opvallende tribune dat inzetbaar is voor presentaties, debatten en arena’s.

Lees verder

Een reactie plaatsen