Brightbox laadt mobieltjes op tijdens evenementen

10 maart 2016

Als je een hele dag op een evenement rondloopt, dan houdt de batterij van je mobieltje het waarschijnlijk niet uit. Gelukkig is er BrightBox! 

BrightBox is een soort oplaadpunt dat wat weg heeft van de Febo-muur. Per apparaat vind je 6 kleine vakjes, met in elk vakje een oplader. Voor publieke locaties zoals de horeca of casino’s, betalen bezoekers een kleine bijdrage om er gebruik van te maken. Maar voor de bezoekers van je evenement kun je dit als gratis service aanbieden.

Je eigen pinpas (of ander pasje) gebruik je als sleutel om het vakje te openen. Je kunt als eventorganisator er ook voor kiezen custom made pasjes te laten maken en uit te delen.

Ook kun je een eigen paneel laten ontwerpen, zodat je Brightbox goed opvalt en goed aansluit op jouw brand of de uitstraling van jouw evenement.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bedrukte groente en fruit
Eten & Drinken

Opvallen met je merk? Bestel bedrukte groente en fruit

De laatste tijd schreven we over snoepgoed die je kunt laten bedrukken. Als je liever iets gezonders uitdeelt; kies dan voor bedrukte groente en fruit!

Lees verder
Smoothies maken met ShakeFiets
Eten & Drinken

Mix een smoothie met de ShakeFiets

Als je je bezoekers niet alleen wat gezonds te drinken wilt geven, maar ook in beweging wil laten komen, dan huur je gewoon de ShakeFiets. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Lees verder
Eventlocatie tenten
Locaties

Een eventlocatie bestaande uit tenten

Deze eventlocatie bestaat uit alleen maar tenten. Een vaste locatie, in het bos midden in het land. Ideaal voor een bedrijfsfestival of -feest.

Lees verder

Een reactie plaatsen