Brizi: sociale drone maakt foto’s van het publiek

14 april 2016

Geen rijen bij een fotohokje die bezoekers misschien over het hoofd zien. Met deze drone maken bezoekers selfies vanuit de lucht! 

Eerder deze week schreef ik al dat photobooths voorlopig nog niet vervelen. Mensen maken graag foto’s van zichzelf en hoe ludieker hoe beter. De startup Brizi tilt de selfies naar een nog hoger niveau: vanuit de lucht kan het publiek foto’s van zichzelf laten maken!

De BriziCam is een drone in de vorm van een Zeppelin met meerdere camera’s. Elke 30 seconden kan een bezoeker toegang krijgen tot een camera en een selfie of een korte video te maken. Dit kunnen ze gratis via een website doen, dus er is geen app nodig. De bezoekers krijgen de foto binnen op hun mobieltje, waar ze deze direct kunnen delen op social media.

Ook kunnen de beelden die bezoekers maken getoond worden op een second-screen, om de interactie te stimuleren.

Brizi-foto
Foto gemaakt door Brizi tijdens een sportevenement

Zowel de website als de foto’s kun je laten aanpassen in je eigen huisstijl.

brizi-voorbeeld

 

Foto in header: The Globe and Mail

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Evenementen als belangrijk onderdeel van contentmarketing

Evenementen zijn een belangrijk onderdeel van je contentmarketingstrategie, zeker in de B2B markt. Alleen met digitaal contact red je het niet. Het kost veel tijd en geld, maar het levert je ook veel op. De belangrijkste voordelen op een rij.

Lees verder

Koffie-portretten zijn een ding

Iets alledaags als een kopje koffie veranderen in een stukje kunst. Een creatieve samenwerking zorgt voor een bijzondere beleving voor een divers publiek.

Lees verder

Met de ContainerFabriek zet je je eigen pop-up stand neer

Wil je op een beursvloer iets anders dan een gewone stand, maar geen geld om iets helemaal custom made te maken? Of wil je ergens een pop-up stand (of bar) neerzetten? Kijk dan eens naar de ContainerFabriek.

Lees verder

Een reactie plaatsen