Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Mooi cadeau voor sprekers: houten horloge met gravering

13 juni 2017

Op zoek naar een mooi cadeau voor de spreker(s) van je evenement? Wat dacht je van een houten horloge? Je kunt je eigen tekst laten graveren.

Het liefst geef je je spreker een origineel cadeau. Een flesjes rode wijn krijgen ze waarschijnlijk vaak genoeg en het is nog maar de vraag of ze het drinken. Een geschikt cadeau is altijd lastig, maar met dit horloge laat je in ieder geval zien dat je er moeite voor hebt gedaan.

Graveer een persoonlijke boodschap

Wat het horloge vooral bijzonder maakt, is dat je op de achterzijde een tekstje kunt laten graveren. Je kunt kiezen uit 4 lettertypes en verschillende groottes. Ook kun je een symbooltje erbij zetten, zoals een smiley, hartje, sterretje of twee ringen. Zo maak je het cadeau voor de spreker extra persoonlijk.

Voor B2B zijn er meer mogelijkheden en kun je ook andere symbolen of zelfs logo’s laten graveren.

Verschillende variaties

Het horloge is er in allerlei variaties. Zo kun je kiezen uit bamboe (licht) of sandal (donker) hout, een houten of leren band en verschillende soorten wijzers. Qua formaat zijn er 3 groottes. De horloges zijn voor zowel mannen als vrouwen.

Mijn review

In tegenstelling tot veel andere ‘goodies’ waar ik over blog, heb ik dit keer zelf het product mogen bestellen en uitproberen. Daarom geef ik dit keer een wat uitgebreidere mening over het product.

Het samenstellen ging heel eenvoudig. De levertijd was erg snel. Mocht je het per post willen versturen, dan past het door de brievenbus. Het horloge ziet er net zo goed uit als op de foto en is lekker licht.

Het enige nadeel is dat het horloge te groot is voor mijn kleine polsjes. De leren variant is verstelbaar, maar de houten versie niet. Bij de juwelier is het gelukkig eenvoudig in te nemen. Ik had overigens ook verkeerd besteld; ik dacht dat de maten gingen om de grootte van de wijzerplaat en niet de horloge zelf. Dus houd er rekening mee dat je de juiste maat kiest en dat de ontvanger misschien de polsband op maat moet maken als je voor de houten variant kiest.

Ben je enthousiast geworden? Kijk voor meer informatie en andere creatieve producten op creativeuseoftechnology.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gezien bij Live.Meeting 2016: Interactie met je publiek

Ik bezocht Live.Meeting, een event voor eventprofessionals. Ik zag daar een twee leuke dingen die ik graag met je deel om de interactie met je publiek te bevorderen.

Lees verder

Met Bird wordt presenteren een stuk leuker en eenvoudiger

Zo gebruiksvriendelijk je tegenwoordig een mobieltje of tablet bediend, zo eenvoudig moet het ook zijn om grote schermen te bedienen. Dat kan dan ook met de ‘ring’ BIRD.

Lees verder

Brizi: sociale drone maakt foto’s van het publiek

Geen rijen bij een fotohokje die bezoekers misschien over het hoofd zien. Met deze drone maken bezoekers selfies vanuit de lucht! 

Lees verder

Plaats een reactie