Cadeautjes in smakelijk inpakpapier

28 april 2017

Vaak geef je de sprekers een bedankje. Hoe leuk is het om het cadeautje met dit soort cadeaupapier in te pakken?

Ken je dat? Dat je de cadeautjes voor sprekers verstopt, maar als de eerste spreker is geweest, de anderen eigenlijk ook al weten dat ze iets krijgen. Ik zou zeggen: niet meer moeilijk doen, pak de cadeautjes in met bijvoorbeeld dit cadeaupapier, stapel het op als een hamburger en zet het pontificaal neer in de buurt van het podium. Dat is een stuk handiger en het ziet er nog leuk uit ook!

Hamburger en biefstuk

Er zijn twee varianten; een set voor hamburgers, zoals op de bovenste foto. Of een set van biefstuk, zoals op onderstaande foto. Als je het nou ook nog op een snijplank legt met wat leuke aankleding erbij, dan is het helemaal af. Per set betaal je 20 dollar.

Kijk voor meer informatie op giftcouture.bigcartel.com.

Sluit het aan op het thema

Er is veel meer leuk inpakpapier te vinden. Zelf had ik voor de sprekers van EventGoodies Live vorig jaar papier met een print van gras gekocht. Dat sloot aan bij de geuren die de locatie CitySense had ingezet. (En naar aanleiding daarvan had ik ook naar het bos en gras verwezen in m’n openingswoordje en een bijpassend achtergrondplaatje uitgekozen).

Het cadeaupapier was een subtiele verwijzing, maar maakt het thema wel compleet. Als je het goed aanpakt, kun je jouw boodschap zo extra goed overbrengen.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Een reactie plaatsen