Kartonnen meubels

Cartoseat: recyclebare meubels

2 juli 2019

Wil je je eigen meubels inzetten op een eventlocatie? Wat dacht je van kartonnen meubels in je eigen bedrukking? Van krukjes tot statafels, het kan allemaal. En na gebruik, laat je het recyclen.

De FestivalChair ken je misschien al wel, maar er zijn meer meubels van karton. Zo zijn er de meubels van Cartoseat. Ik kwam ze tegen op Promz.live en je ziet hun producten ook kort terug in de vlog over de beurs.

Krukjes, stoelen, salon- en statafels

Net als de FestivalChairs kun je de kartonnen krukjes van Cartoseat ook customizen. Voor de krukjes geldt dat je dan wel minimaal 25 stuks moet bestellen.

Naast krukjes – in twee maten – zijn er ook stoelen met rugleuning, salontafels, statafels en barkrukken te krijgen van karton. Het materiaal is heel erg stevig. Je zou bijna vergeten dat het van karton is! De meubels zijn trouwens 100% recyclebaar. Net als de verpakking waar het in geleverd wordt. Je kunt voor de bedrukte gedeeltes kiezen voor een glans of matte (karton-look)versie.

Zet de kartonnen meubels in op je evenement in plaats van standaard meubels. Door de bedrukking oogt het heel leuk als aankleding. Je kunt het ook gebruiken als relatiegeschenk. Dit is echt een cadeau wat je bewaart. Ik adviseer je dan alleen wel wat zuinig te zijn met logo’s en er een mooi ontwerp van te maken.

Eenvoudig en stevig

Toen ze hoorden dat ik erover ging bloggen, kreeg ik een kartonnen kruk opgestuurd. Natuurlijk leuk om zo’n goodie te krijgen, maar vooral goed om even te testen. Je zet de kruk in een paar seconde in elkaar. En de stoelen zitten echt stevig. Ik was vooral ook erg onder de indruk van het mooie ontwerp. Ik verwachtte een witte kruk met m’n logo, maar ze hebben er echt wat moois van gemaakt!

Op de beurs vertelde een medewerker me destijds dat je de krukken weer kunt inleveren als je ze niet meer wilt gebruiken. Zij maken er weer nieuwe stoelen van.

Creatieve bedrukkingen

Je kunt kiezen voor een eenvoudig ontwerp in jouw huisstijlkleuren en -elementen, maar je kunt ook voor creatievere bedrukkingen kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een plattegrond of het programma op het blad van een statafel. Mensen staan daar dan toch en kunnen gelijk nuttige informatie vinden. Scheelt weer met het drukken van flyers en boekjes!

Of kies voor karton-look meubels, zodat mensen erop kunnen schrijven. Individueel of als onderdeel van een kennismakingsspel. Mogelijkheden genoeg. Als je wilt dat ik met je meedenk hierover, laat het me weten.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Aparte rekwisieten

Als je op zoek bent naar aparte rekwisieten…

Soms heb je een wild idee en ben je op zoek naar een heel specifiek item. Dan kun je zoeken op Marktplaats of in kringloopwinkels. Maar kijk ook zeker even naar deze ‘sprookjescatalogus’.

Lees verder

Zo houd je je hoofd koel als eventmanager

Als eventmanager breekt het zweet je weleens uit. Met deze gadget houd je je hoofd koel.

Lees verder

Schilderen in 3D met Google Tilt Brush

Onlangs schreef ik over de LCD graffiti wall waarmee bezoekers van je evenement kunst kunnen maken met een digitale paintbrush op een scherm. Dankzij een nieuwe app van Google én een VR-bril, kun je 3D-kunstwerken schilderen. 

Lees verder

Een reactie plaatsen