Kartonnen meubels

Cartoseat: recyclebare meubels

2 juli 2019

Wil je je eigen meubels inzetten op een eventlocatie? Wat dacht je van kartonnen meubels in je eigen bedrukking? Van krukjes tot statafels, het kan allemaal. En na gebruik, laat je het recyclen.

De FestivalChair ken je misschien al wel, maar er zijn meer meubels van karton. Zo zijn er de meubels van Cartoseat. Ik kwam ze tegen op Promz.live en je ziet hun producten ook kort terug in de vlog over de beurs.

Krukjes, stoelen, salon- en statafels

Net als de FestivalChairs kun je de kartonnen krukjes van Cartoseat ook customizen. Voor de krukjes geldt dat je dan wel minimaal 25 stuks moet bestellen.

Naast krukjes – in twee maten – zijn er ook stoelen met rugleuning, salontafels, statafels en barkrukken te krijgen van karton. Het materiaal is heel erg stevig. Je zou bijna vergeten dat het van karton is! De meubels zijn trouwens 100% recyclebaar. Net als de verpakking waar het in geleverd wordt. Je kunt voor de bedrukte gedeeltes kiezen voor een glans of matte (karton-look)versie.

Zet de kartonnen meubels in op je evenement in plaats van standaard meubels. Door de bedrukking oogt het heel leuk als aankleding. Je kunt het ook gebruiken als relatiegeschenk. Dit is echt een cadeau wat je bewaart. Ik adviseer je dan alleen wel wat zuinig te zijn met logo’s en er een mooi ontwerp van te maken.

Eenvoudig en stevig

Toen ze hoorden dat ik erover ging bloggen, kreeg ik een kartonnen kruk opgestuurd. Natuurlijk leuk om zo’n goodie te krijgen, maar vooral goed om even te testen. Je zet de kruk in een paar seconde in elkaar. En de stoelen zitten echt stevig. Ik was vooral ook erg onder de indruk van het mooie ontwerp. Ik verwachtte een witte kruk met m’n logo, maar ze hebben er echt wat moois van gemaakt!

Op de beurs vertelde een medewerker me destijds dat je de krukken weer kunt inleveren als je ze niet meer wilt gebruiken. Zij maken er weer nieuwe stoelen van.

Creatieve bedrukkingen

Je kunt kiezen voor een eenvoudig ontwerp in jouw huisstijlkleuren en -elementen, maar je kunt ook voor creatievere bedrukkingen kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een plattegrond of het programma op het blad van een statafel. Mensen staan daar dan toch en kunnen gelijk nuttige informatie vinden. Scheelt weer met het drukken van flyers en boekjes!

Of kies voor karton-look meubels, zodat mensen erop kunnen schrijven. Individueel of als onderdeel van een kennismakingsspel. Mogelijkheden genoeg. Als je wilt dat ik met je meedenk hierover, laat het me weten.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Laptupstandaard give away

Kartonnen laptopstandaard als handige give-away

Dit is een give away die mensen waarschijnlijk echt gebruiken, ik in ieder geval wel! Een laptopstandaard van karton, die je volledig kan bedrukken.

Lees verder

Haal een dure spreker naar Nederland met crowdfunding

Is er een buitenlandse sprekers waarvan je waarschijnlijk veel bezoekers naar je evenement zult trekken, maar heb je geen budget om hem/haar naar Nederland te halen? 

Lees verder

Is het kunst of is het snoep?

Op beurzen krijg je weleens een rolletje pepermuntjes of een doosje chocolaadjes. Als je iets wilt dat mensen echt herinneren of bewaren, dan is er nog prachtige snoepkunst.

Lees verder

Een reactie plaatsen