Circulaire tassen

Vlog: Circulaire tassen van gebruikte banners

18 mei 2018

Vind je het ook zo frustrerend als je doeken en pop-up banners na een evenement moet weggooien? Dat is niet meer nodig. Je kunt er tassen van laten maken!

Van doek…

Weet je nog dat we voor de Locatietour een doek hadden bedacht met daarop de namen van de deelnemers? Een leuk idee, maar niet erg duurzaam. Na 1 dag kun je het niet meer gebruiken en kan het eigenlijk de prullenbak in. Erg zonde! Gelukkig is er een oplossing voor.

Locatietour bij het doek

…naar tas!

Je kunt van het restmateriaal nieuwe producten maken. Van doeken, vlaggen en zelfs van pop-upbanners! Mark van Sign en Meer had het doek geleverd en vertelde ons over dit geniale idee. Je kunt er shoppers van maken, maar ook rugtassen. Elk product is uniek en een limited edition.

Zet de tassen slim in

Je kunt de tassen op meerdere manieren inzetten:

  • Als cadeautje voor de sprekers. Houd er dan wel rekening mee dat ze de tas enige tijd na het evenement ontvangen.
  • Te koop voor bezoekers. Dit is vooral interessant voor populaire merken. Dat de tassen uniek zijn en een limited editie maakt het voor mensen extra interessant om te kopen.
  • Of verkoop ze online en doneer de opbrengsten aan een goed doel.

Dus als je minder wilt verspillen op je evenement, dan is dit een geweldige oplossing! Kijk voor meer informatie op signenmeer.nl.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Sign en Meer. Meer informatie vind je in onze disclaimer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

ZoetSupply: (H)eerlijke smaken bijzonder verpakt

De filosofie van ZoetSupply draait om producten met een verhaal, waarin ambacht voorop staat. Een perfecte combinatie van smaak en presentatie.

Lees verder
360 DomeXperience

De 360 DomeXperience prikkelt je zintuigen

Een dome is al een bijzonder element voor op je evenement. De 360 DomeXperience gaat nog een stapje verder en voegt een aantal elementen toe die je zintuigen prikkelen.

Lees verder
Mobiel brainstormen

Mobiel brainstormen in een caravan

Ben jij een intern evenement aan het plannen en wil je eens afwijken van de standaard locaties? Wat dacht je van de Caravan2Business! Het hutje op de hei, 2.0! 

Lees verder

Plaats een reactie