Circulaire tassen

Vlog: Circulaire tassen van gebruikte banners

18 mei 2018

Vind je het ook zo frustrerend als je doeken en pop-up banners na een evenement moet weggooien? Dat is niet meer nodig. Je kunt er tassen van laten maken!

Van doek…

Weet je nog dat we voor de Locatietour een doek hadden bedacht met daarop de namen van de deelnemers? Een leuk idee, maar niet erg duurzaam. Na 1 dag kun je het niet meer gebruiken en kan het eigenlijk de prullenbak in. Erg zonde! Gelukkig is er een oplossing voor.

Locatietour bij het doek

…naar tas!

Je kunt van het restmateriaal nieuwe producten maken. Van doeken, vlaggen en zelfs van pop-upbanners! Mark van Sign en Meer had het doek geleverd en vertelde ons over dit geniale idee. Je kunt er shoppers van maken, maar ook rugtassen. Elk product is uniek en een limited edition.

Zet de tassen slim in

Je kunt de tassen op meerdere manieren inzetten:

  • Als cadeautje voor de sprekers. Houd er dan wel rekening mee dat ze de tas enige tijd na het evenement ontvangen.
  • Te koop voor bezoekers. Dit is vooral interessant voor populaire merken. Dat de tassen uniek zijn en een limited editie maakt het voor mensen extra interessant om te kopen.
  • Of verkoop ze online en doneer de opbrengsten aan een goed doel.

Dus als je minder wilt verspillen op je evenement, dan is dit een geweldige oplossing! Kijk voor meer informatie op signenmeer.nl.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Sign en Meer. Meer informatie vind je in onze disclaimer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Reclamebord en spiegel in één

Innovatie gespot: reclamebord en spiegel in één

We kwamen afgelopen maand een reclamebord tegen dat verandert in een spiegel als je dichtbij komt, een gave animatie op basis van je visitekaartje en een nieuwe manier van tickets verkopen.

Lees verder
Geprinte vloer van vinyl

Opvallen op een evenement doe je met een customized vloer

Je kan tegenwoordig van alles customizen. Ook vinyl vloeren. Niet alleen leuk om het te matchen qua uitstraling, maar je kunt een eigen ontworpen vloer ook effectief inzetten voor jouw merk.

Lees verder
Fotohokje upsidedown

3 Toffe alternatieven voor het fotohokje – Deel 2

Fotohokjes zijn leuk. Creatieve varianten daarop zijn nog leuker! We hebben weer 3 toffe alternatieven gevonden op het ‘gewone’ fotohokje.

Lees verder

Een reactie plaatsen