Creëer subzaaltjes met opblaasbare domes

18 mei 2015

Wil je iets unieks organiseren en heb je een grote zaal tot je beschikking? Huur dan de opblaasbare domes in. Zo creëer je je eigen subzaaltjes!

De domes vallen al erg op, maar omdat ze lichtdoorschijnend zijn, krijgen ze met verlichting helemaal een bijzondere uitstraling. Zeker als je er meerdere bij elkaar zet geeft dat een mooi effect.

Zorg wel voor goed geluid

Het is wel verstandig om koptelefoons in te huren als er veel rumoer is in de omgeving. De domes heb ik een paar jaar geleden eens op een evenement gezien. Het zag er geweldig uit; een stuk of 8 groen verlichte domes in een donkere hal. De spreker in een van deze domes was alleen heel slecht te verstaan door een plenaire sessie verderop in de evenementenhal en door de sprekers in de domes eromheen. Ik ben na een paar minuten weggelopen.

Eye catchers zijn leuk, maar uiteindelijk kwam ik in dit geval voor de sprekers. Voorkom dus dat jouw gasten ook weglopen. De koptelefoons zijn erg handig, omdat de mensen buiten de dome niets horen. Hetzelfde principe dus als bij Silent Disco.

inflatable_zaal

Stands, demolabs en vergaderruimtes…

Omdat ik zelf vooral kennissessies en congressen organiseer, zou ik de domes dus inzetten als (sub)zaal, maar er zijn natuurlijk nog meer toepassingen te bedenken. Denk een standruimte op een beurs, een demolab, of misschien zelfs een kantoortje, vergaderruimte of lunchplek. Er zijn ook verschillende types domes te huur, zoals  het voorbeeld hieronder.

inflatable_zithoek

Kijk voor meer informatie of om de prijzen op te vragen op QuickSpace.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Netwerken stimuleren als organisator

Hoe kun je als organisator het netwerken stimuleren?

Niet iedereen knoopt zomaar een praatje aan tijdens het netwerken. Hoe kun je zorgen dat mensen echt kennismaken met elkaar?

Lees verder

Karikatuurtekenen met een iPad

Een merkactivatie die creativiteit, humor, originaliteit en authenticiteit uitstraalt. Het is allemaal mogelijk door een karikaturist in te huren. Inclusief iPad! De kwaliteit is hoog én er wordt snel geleverd.

Lees verder

Deze sign jugglers wijzen op een ludieke manier de weg

Als jouw locatie niet eenvoudig te vinden is of als je gewoon wilt opvallen met je merk, zet dan deze acrobatische Sign Jugglers in.

Lees verder

Een reactie plaatsen