CrowdLED: lichtgevende armbanden voor grote en kleine evenementen

10 april 2017

De lichtgevende armbanden kun je op verschillende manieren inzetten op je evenement. Deze versie is ook geschikt voor kleinere evenementen en kun je zelf bedienen!

Op EvenementContact kwam ik CrowLED tegen. Ik had er ook al eens over gelezen bij EventBranche. In eerste instantie dacht ik dat het hetzelfde was als de intelligente armbanden van Embraceled. Hoewel er veel overeenkomsten zijn, zijn er ook wat verschillen.

Wat kun je met deze armbanden?

Voor de mensen voor wie dit concept nieuw is, eerst een uitleg wat het nou eigenlijk is en wat je ermee kunt doen. Met lichtgevende armbanden kun je bijvoorbeeld tijdens een feest een mooie lichtshow geven. Elke persoon dient dan als een soort pixel in een groter geheel. Nu denk je misschien, dat kan ik met goedkope breeklichtjes toch ook? Ja dat klopt, maar met deze armbanden kun je de belichting besturen. Zo kun je de lichten bijvoorbeeld laten knipperen of laten veranderen van kleur, zodat het in lijn is met de muziek of de sfeer van het evenement.

Wat je ook kunt doen is de armbanden gebruiken om winnaars bekend te maken of als hulpmiddel om mensen in te delen in groepen.

Wat maakt CrowdLED bijzonder?

Waar je bij Embraceled de armbanden huurt en ook heel goed kunt inzetten om te netwerken (lees hier meer over in mijn blog over Embraceled), is CrowdLED erg goed geschikt voor kleinschalige evenementen. Ten eerste omdat je de armbanden niet huurt maar koopt, kunt bedrukken met je eigen logo en je ervoor kunt kiezen dat de bezoekers de armband mogen houden. Dit is bijvoorbeeld handig voor personeelsfeesten.

Je kunt kiezen een variant waarin de kleuren veranderen bij beweging. Dan heb je verder niets nodig naast de armbanden. Je kunt ook een kleine, draagbare controlepaneel huren, zodat je zelf de kleuren kan aanpassen. Dit is zeer geschikt voor wat kleinere evenementen. Voor grotere evenementen kun je een professioneel controlepanel en mensen van CrowdLED inhuren.

Kijk voor meer informatie op crowdled.net.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Grote letters variaties
Gadgets & Producten

Grote letters in 4 variaties

Grote letters met de naam van je evenement is helemaal in. We hebben hier al eerder over geschreven, maar zijn intussen meer variaties tegengekomen.

Lees verder
jongleur op een evenement
Entertainment

3x Jongleren: als act, om op te vallen of als workshop

Regelmatig zie ik een jongleur op een evenement. Vaak als act, maar soms ook voor andere doeleinden. In deze blog licht ik er 3 uit.

Lees verder
Eventlocatie Impact Hub Amsterdam
Locaties

Impact Hub Amsterdam: voor innovatieve en duurzame evenementen

Ben je op zoek naar een creatieve locatie in de hoofdstad? En vind je duurzaamheid belangrijk? Kijk dan eens bij de Impact Hub Amsterdam.

Lees verder

Een reactie plaatsen