Customize schoenen

Customize schoenen voor de crew

29 maart 2018

Voortaan maak je de outfits van de standbemanning of eventcrew compleet met bijpassende sneakers. Customize schoenen in jouw huisstijl!

Lang geleden was dit een van m’n vele ideeën die ik binnenbracht toen ik nog marketeer was bij een IT-bedrijf. We waren nogal van het customizen van spullen. Het personeel liep rond in op maat gemaakte shirts, laptoptassen, laptop- en mobiele covers en een enkeling reed in een bestickerde auto. Daar horen ook sneakers bij vond ik. Het idee is nooit van de grond gekomen, want het was wel een wat lastig verhaal. Hoe regel je dat? We zijn wat jaartjes verder en intussen is er een mooie oplossing in de markt gekomen: Brand Your Shoes!

Maak online je eigen ontwerp

Net als met het maken van t-shirts en andere customized producten, kun je ook de sneakers eenvoudig online ontwerpen. Je kunt kiezen uit 4 modellen sneakers, verschillende materialen (nylon/leer) en verschillende onderdelen op de schoen een eigen kleur geven. Logo erbij en klaar! Je moet wel minimaal 30 paar bestellen. En daarna kun je per 10 stuks bijbestellen. Heb je niet zoveel personeel, dan is het een leuke weggever!

Customized sneakers

Laat je standbemanning of crew op een evenement van top tot teen rondlopen in jouw huisstijl. Opvallend is het zeker!

Kijk voor meer informatie op brandyourshoes.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Reclame in de vorm van een krukje

Flexibele, draagbare zitplaatsen in de vorm van krukjes bedrukt met jouw logo of andere reclame. Handig en een slimme manier van marketing op een evenement of congres.

Lees verder
Fotomarketingbedrijven

De drie leukste fotomarketingbedrijven

Je kent het vast en je komt het vaak tegen op evenementen. Een groen scherm waar je voor kunt staan of iemand die enthousiast op je afstapt met een camera. Waarbij je na de flits van de camera opeens onderdeel bent geworden van een merk. Oftewel fotomarketing. 

Lees verder
sambashake

Samba Shake: cocktails shaken met een sambabal

Wil je cocktails shaken een feestelijke twist geven? Gebruik dan de sambabal van Samba Shake. 

Lees verder

Plaats een reactie