Customize schoenen

Customize schoenen voor de crew

29 maart 2018

Voortaan maak je de outfits van de standbemanning of eventcrew compleet met bijpassende sneakers. Customize schoenen in jouw huisstijl!

Lang geleden was dit een van m’n vele ideeën die ik binnenbracht toen ik nog marketeer was bij een IT-bedrijf. We waren nogal van het customizen van spullen. Het personeel liep rond in op maat gemaakte shirts, laptoptassen, laptop- en mobiele covers en een enkeling reed in een bestickerde auto. Daar horen ook sneakers bij vond ik. Het idee is nooit van de grond gekomen, want het was wel een wat lastig verhaal. Hoe regel je dat? We zijn wat jaartjes verder en intussen is er een mooie oplossing in de markt gekomen: Brand Your Shoes!

Maak online je eigen ontwerp

Net als met het maken van t-shirts en andere customized producten, kun je ook de sneakers eenvoudig online ontwerpen. Je kunt kiezen uit 4 modellen sneakers, verschillende materialen (nylon/leer) en verschillende onderdelen op de schoen een eigen kleur geven. Logo erbij en klaar! Je moet wel minimaal 30 paar bestellen. En daarna kun je per 10 stuks bijbestellen. Heb je niet zoveel personeel, dan is het een leuke weggever!

Customized sneakers

Laat je standbemanning of crew op een evenement van top tot teen rondlopen in jouw huisstijl. Opvallend is het zeker!

Kijk voor meer informatie op brandyourshoes.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

Geen blogger uitgenodigd? Gemiste kans!

Nodig bloggers uit op jouw evenement voor meer bereik en meer naamsbekendheid. In dit artikel lees je de voordelen en tips voor de aanpak. 

Lees verder
Gadgets & Producten

Een robot als barman

Ook de evenementenbranche ontkomt niet aan robotisering. Zo kun je robots inzetten om drankjes te mixen en te serveren. 

Lees verder
strandfeest organiseren
Entertainment

De leukste goodies voor een strandfeest

Ga jij een strandfeest organiseren? Deze goodies maken het feest compleet! Wat dacht je van bedrukte strandstoelen, sambaballen waarmee je cocktails kan shaken en een digitaal volleybalnet?

Lees verder

Een reactie plaatsen