Customize schoenen

Customize schoenen voor de crew

29 maart 2018

Voortaan maak je de outfits van de standbemanning of eventcrew compleet met bijpassende sneakers. Customize schoenen in jouw huisstijl!

Lang geleden was dit een van m’n vele ideeën die ik binnenbracht toen ik nog marketeer was bij een IT-bedrijf. We waren nogal van het customizen van spullen. Het personeel liep rond in op maat gemaakte shirts, laptoptassen, laptop- en mobiele covers en een enkeling reed in een bestickerde auto. Daar horen ook sneakers bij vond ik. Het idee is nooit van de grond gekomen, want het was wel een wat lastig verhaal. Hoe regel je dat? We zijn wat jaartjes verder en intussen is er een mooie oplossing in de markt gekomen: Brand Your Shoes!

Maak online je eigen ontwerp

Net als met het maken van t-shirts en andere customized producten, kun je ook de sneakers eenvoudig online ontwerpen. Je kunt kiezen uit 4 modellen sneakers, verschillende materialen (nylon/leer) en verschillende onderdelen op de schoen een eigen kleur geven. Logo erbij en klaar! Je moet wel minimaal 30 paar bestellen. En daarna kun je per 10 stuks bijbestellen. Heb je niet zoveel personeel, dan is het een leuke weggever!

Customized sneakers

Laat je standbemanning of crew op een evenement van top tot teen rondlopen in jouw huisstijl. Opvallend is het zeker!

Kijk voor meer informatie op brandyourshoes.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Locaties

Deze locaties halen buiten naar binnen

Het wordt weer kouder en slechter weer. Als je toch graag iets buiten wilt organiseren of je je bezoekers het gevoel wil geven dat je buiten bent, dan zijn er gelukkig nog handige alternatieven! 

Lees verder
Entertainment

XXL-voetbaltafel: voor extra veel plezier!

Een extra, extra grote tafelvoetbal waar wel 16 personen tegelijk op kunnen spelen. Is dat geen leuk onderdeel voor een personeelsfeest of teambuildingsdag?

Lees verder
Digitale menuborden
Gadgets & Producten

Slimme combinatie van prijslijsten en narrowcasting

Geen gedoe meer met een bord op je stand dat je eigenlijk had willen aanpassen. Met narrowcasting pas je de digitale borden ter plekke aan.

Lees verder

Een reactie plaatsen