Customize schoenen

Customize schoenen voor de crew

29 maart 2018

Voortaan maak je de outfits van de standbemanning of eventcrew compleet met bijpassende sneakers. Customize schoenen in jouw huisstijl!

Lang geleden was dit een van m’n vele ideeën die ik binnenbracht toen ik nog marketeer was bij een IT-bedrijf. We waren nogal van het customizen van spullen. Het personeel liep rond in op maat gemaakte shirts, laptoptassen, laptop- en mobiele covers en een enkeling reed in een bestickerde auto. Daar horen ook sneakers bij vond ik. Het idee is nooit van de grond gekomen, want het was wel een wat lastig verhaal. Hoe regel je dat? We zijn wat jaartjes verder en intussen is er een mooie oplossing in de markt gekomen: Brand Your Shoes!

Maak online je eigen ontwerp

Net als met het maken van t-shirts en andere customized producten, kun je ook de sneakers eenvoudig online ontwerpen. Je kunt kiezen uit 4 modellen sneakers, verschillende materialen (nylon/leer) en verschillende onderdelen op de schoen een eigen kleur geven. Logo erbij en klaar! Je moet wel minimaal 30 paar bestellen. En daarna kun je per 10 stuks bijbestellen. Heb je niet zoveel personeel, dan is het een leuke weggever!

Customized sneakers

Laat je standbemanning of crew op een evenement van top tot teen rondlopen in jouw huisstijl. Opvallend is het zeker!

Kijk voor meer informatie op brandyourshoes.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Publiek in congreszaal

5 Alternatieve formats voor een congres

Er is zoveel meer dan een keynote-spreker en subsessies. We geven je een aantal ideeën om het programma van je evenement eens helemaal anders te doen.

Lees verder
Vintage look voor evenementen

Vintage look voor evenementen

Een ouderwetse Chesterfield bank is zo gehuurd voor je evenement. Evenals een klassieke Italiaanse Vespa scooter als mobiele koffiebar. Maar de vintage stijl omarmen kan ook anders.

Lees verder
Koffiebekers

Koffiebekers met een positieve boodschap

Deze gekleurde koffiebekers zorgen voor een glimlach én een goed gevoel. Bovendien gaat de helft van de opbrengst naar een goed doel.

Lees verder

Een reactie plaatsen