Digitaal volleybalnet

Deel jouw boodschap op dit digitale volleybalnet

21 maart 2018

Organiseer je een volleybalwedstrijd, bekijk dan dit digitale volleybalnet. Hierop kun scores vermelden, teksten plaatsen en zelfs afbeeldingen.

Communiceren op het volleybalnet

Superhandig, want mensen kijken naar het speelveld, dus dat is de beste plek om je boodschap over te brengen. Bovendien kun je inspelen op actualiteiten en ter plekke tekst plaatsen. Handig als er wijzigingen zijn in het programma.

Wat ook goed is om te weten, is dat de content op beide zijdes zichtbaar is. En ook overdag is de tekst goed leesbaar. Er is zowel een indoor als outdoor variant van het volleybalnet.

Kijk voor meer informatie op prg.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Magische evenementen organiseer je in een spiegeltent

Spiegeltenten hebben niet alleen iets nostalgisch, maar ook iets magisch. Als je een sfeervolle plek zoekt voor een feest, show of diner, dan maakt een spiegeltent het helemaal af. 

Lees verder

Congres ADHDvrouw, voor en door ADHD’ers

Op 7 maart staat er iets bijzonders te gebeuren in de Jaarbeurs Utrecht. Een congres voor vrouwen met ADHD, georganiseerd door vrouwen met ADHD. Dat lijkt niet alleen voor de leek een contradictio in termini, internationaal blijkt dit uniek te zijn.

Lees verder
park zakelijk afhuren

3 Parken die je volledig kunt afhuren voor een evenement met overnachting

Een park zakelijk afhuren is ideaal voor grootschalige evenementen waarbij je een overnachting wilt aanbieden. Als je ook nog een bijzondere locatie wilt, bekijk dan deze 3 parken. 

Lees verder

Een reactie plaatsen