Digitaal volleybalnet

Deel jouw boodschap op dit digitale volleybalnet

21 maart 2018

Organiseer je een volleybalwedstrijd, bekijk dan dit digitale volleybalnet. Hierop kun scores vermelden, teksten plaatsen en zelfs afbeeldingen.

Communiceren op het volleybalnet

Superhandig, want mensen kijken naar het speelveld, dus dat is de beste plek om je boodschap over te brengen. Bovendien kun je inspelen op actualiteiten en ter plekke tekst plaatsen. Handig als er wijzigingen zijn in het programma.

Wat ook goed is om te weten, is dat de content op beide zijdes zichtbaar is. En ook overdag is de tekst goed leesbaar. Er is zowel een indoor als outdoor variant van het volleybalnet.

Kijk voor meer informatie op prg.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Social media monitoring evenementen
Organisatie

Social media monitoring tijdens evenementen: 9 tips

Zet jij al social media monitoring in voor jouw evenement? Misschien denk je dat het voor jouw evenement niet nodig is. Bijvoorbeeld omdat je zelf social media nog niet actief inzet. Maar je bezoekers zitten er hoogstwaarschijnlijk wel op! 9 Tips om te starten met eventmonitoring.

Lees verder
mobiele en electrische ijskar
Eten & Drinken

Stijlvol en duurzaam ijsjes trakteren

Met deze mobiele en duurzame ijskar van Deens design, trakteer je je bezoekers ambachtelijk ijs. De hele dag door, hoe warm het ook is.

Lees verder
biljart voetbal
Entertainment

Voetbalevents met ballen

Sportactiviteiten worden steeds vaker geïntegreerd met zakelijke evenementen. Van spectaculaire show tot workshops, voetbalevents zijn in!

Lees verder

Een reactie plaatsen