Favoriete goodies 2017

Deel jouw favoriete goodie van 2017

Wat was jouw favoriete ‘goodie’ het afgelopen jaar? Deel het met ons en inspireer andere eventplanners!

Laat ons weten, het liefst met foto, wat jouw favoriete goodie was die je het afgelopen jaar gezien hebt. Dat mag iets zijn op je eigen evenement of iets wat je ergens anders gespot hebt. Een gadget, een leuke act, een weggever die je nog nooit eerder hebt gezien of misschien wel een locatie met een technisch hoogstandje.

Mijn favoriete goodies

Het afgelopen jaar heb ik veel leuke goodies en innovaties gezien. Ik was zelf erg enthousiast over de Creative Chef die bijvoorbeeld een soep serveert als een vijver. Een hele leuke, creatieve manier om je eten te presenteren. Weer eens wat anders dan een saaie soeppan.

Ook de prachtige balloncreaties en met name de ballonkostuums vond ik geweldig!

Happy Gazelle 😍🎈

A post shared by Artiventz (@ballondesigner.denise) on

Verder was ik erg enthousiast over de innovatieve items als de Hashtag Bike, steenpapier, de VR-cabine, de Printerpistool en knuffelbeer microfoon. Ja je merkt al, ik kan niet echt kiezen!

Ik hoor graag wat jouw favorieten zijn.

P.s. reacties van leveranciers die hun eigen product promoten worden verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

1 Reactie

  1. Lastig, keuzes maken… hierbij een aantal favorieten, willekeurige volgorde:

    Samba Shakers // Dinner in Motion // Sneakers met videobeelden // Shake on // Print je Pannenkoek // Printerpistool en de Complimentenmeisjes!

Vragen of opmerkingen?