Deze app maakt van mobieltjes microfoons

11 mei 2015

Je wilt graag interactie met je publiek in de zaal. Hoe handig is het dan om een app te hebben waarbij je elk mobieltje omtovert in een microfoon? 

In plaats van met 1 of 2 microfoons door het publiek te laten gaan (of gooien!), heb je in de zaal wel 100 of meer microfoons. Met de app CrowdMics is dat mogelijk.

Hoe werkt het?

De spreker sluit zijn mobieltje aan op de geluidsinstallatie. Mensen met een iOS of Android kunnen de app gratis installeren en met een code inloggen. Zij kunnen een seintje geven als ze een vraag willen stellen. De spreker selecteert iemand uit een lijst die aan het woord mag en activeert zo de microfoon van desbetreffende persoon.

Daarnaast kun je het publiek ook polls laten invullen. Deze twee functionaliteiten geeft dus de mogelijkheid om de inhoud goed af te stemmen op het publiek. Tegelijkertijd is het voor een bezoeker ook een stuk boeiender dan naar een monoloog te luisteren.

Voor het publiek zitten er geen kosten aan verbonden, maar als organisator betaal je voor het aantal gebruikers op het evenement. Je kunt de app wel gratis testen met maximaal 5 gebruikers.

Bekijk de demo om een beeld te krijgen van de app en het gebruik.

Ik vind dit best een goed idee, jij?

Kijk voor meer informatie op crowdmics.nl.

Via eventplanner.nl

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Lichtgevende dekens

Deze dekens geven licht in het donker

Hoe leuk is dat? Deze dekentjes geven licht in het donker, met allerlei patroontjes. Ideaal voor op een buitenterras tijdens een evenement in de wintermaanden.

Lees verder

Deze locaties halen buiten naar binnen

Het wordt weer kouder en slechter weer. Als je toch graag iets buiten wilt organiseren of je je bezoekers het gevoel wil geven dat je buiten bent, dan zijn er gelukkig nog handige alternatieven! 

Lees verder
Bijen redden als bedrijf

Bijen redden op kantoor

Het is geen event goodie, maar wel belangrijk! Je kunt helpen om bijen te redden. Simpelweg door een bijenkast op het dak van je kantoor te plaatsen!

Lees verder

Een reactie plaatsen