Deze app maakt van mobieltjes microfoons

11 mei 2015

Je wilt graag interactie met je publiek in de zaal. Hoe handig is het dan om een app te hebben waarbij je elk mobieltje omtovert in een microfoon? 

In plaats van met 1 of 2 microfoons door het publiek te laten gaan (of gooien!), heb je in de zaal wel 100 of meer microfoons. Met de app CrowdMics is dat mogelijk.

Hoe werkt het?

De spreker sluit zijn mobieltje aan op de geluidsinstallatie. Mensen met een iOS of Android kunnen de app gratis installeren en met een code inloggen. Zij kunnen een seintje geven als ze een vraag willen stellen. De spreker selecteert iemand uit een lijst die aan het woord mag en activeert zo de microfoon van desbetreffende persoon.

Daarnaast kun je het publiek ook polls laten invullen. Deze twee functionaliteiten geeft dus de mogelijkheid om de inhoud goed af te stemmen op het publiek. Tegelijkertijd is het voor een bezoeker ook een stuk boeiender dan naar een monoloog te luisteren.

Voor het publiek zitten er geen kosten aan verbonden, maar als organisator betaal je voor het aantal gebruikers op het evenement. Je kunt de app wel gratis testen met maximaal 5 gebruikers.

Bekijk de demo om een beeld te krijgen van de app en het gebruik.

Ik vind dit best een goed idee, jij?

Kijk voor meer informatie op crowdmics.nl.

Via eventplanner.nl

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Samira test de nieuwste giveaways

Vlog: nieuwe giveaways spotten bij Promz.live

Wij bezochten de beurs Promz.live en gingen op zoek naar leuke, nieuwe giveaways die je kunt weggeven aan jouw bezoekers.

Lees verder

Deze locaties halen buiten naar binnen

Het wordt weer kouder en slechter weer. Als je toch graag iets buiten wilt organiseren of je je bezoekers het gevoel wil geven dat je buiten bent, dan zijn er gelukkig nog handige alternatieven! 

Lees verder
Air graffiti

Air Graffiti: Tekenen op foto’s

Met Air Graffiti kunnen bezoekers hun foto opleuken met een digitaal graffiti-bus. Door zelf te tekenen of te kiezen uit een van de meer dan 100 icoontjes.

Lees verder

Plaats een reactie