Lichtgevende dekens

Deze dekens geven licht in het donker

14 november 2017

Hoe leuk is dat? Deze dekentjes geven licht in het donker, met allerlei patroontjes. Ideaal voor op een buitenterras tijdens een evenement in de wintermaanden.

Het concept, dat intussen voldoende geld heeft binnengehaald via crowdfunding, is eigenlijk gericht op kinderen. Zo hoeven ze ‘s nachts niet meer bang te zijn, want ze hebben altijd licht in de buurt.

Lichtgevende dekens voorbeeld
Foto via: sootoday.com

Voor op het terras of buitenbioscoop

De dekentjes zijn ook leuk voor evenement. Ik zie het wel voor me; allemaal lichtgevende dekentjes op een terras. Of wacht dat je ervan het uit te delen tijdens een buitenbioscoop? Je kunt het ook goed combineren met de houten meubels met verwarmde kussentjes.

De dekens zijn nu nog per stuk te koop en redelijk prijzig, maar het is vast een kwestie van tijd voor je ze wat grootschaliger kunt inkopen.

Ze zijn nu nog niet in productie, maar houdt het in de gaten via indiegogo.com of op forcefieldfun.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

theetuin

Unieke mobiele theetuin als eyecatcher op je evenement

Een mobiele theetuin waar je bezoeker zelf zijn verse kruidenthee kiest en knipt uit de houten fruitkistjes gevuld met biologische plantjes.

Lees verder
Laat producten zweven

Laat producten zweven op je stand

Wil je dit jaar iets bijzonders op je stand? Laat producten zweven! Wat je ook maar wilt; taarten, bordspellen, lampen, boeken of laptops. 

Lees verder
Improvisatie liedje

Laat jouw evenement samenvatten in een geïmproviseerd liedje

We kennen improvisatietheater en sprekers, maar je kunt ook een geïmproviseerd liedje laten maken. Leuk als een samenvatting van je evenement.

Lees verder

Een reactie plaatsen