Lichtgevende dekens

Deze dekens geven licht in het donker

14 november 2017

Hoe leuk is dat? Deze dekentjes geven licht in het donker, met allerlei patroontjes. Ideaal voor op een buitenterras tijdens een evenement in de wintermaanden.

Het concept, dat intussen voldoende geld heeft binnengehaald via crowdfunding, is eigenlijk gericht op kinderen. Zo hoeven ze ‘s nachts niet meer bang te zijn, want ze hebben altijd licht in de buurt.

Lichtgevende dekens voorbeeld
Foto via: sootoday.com

Voor op het terras of buitenbioscoop

De dekentjes zijn ook leuk voor evenement. Ik zie het wel voor me; allemaal lichtgevende dekentjes op een terras. Of wacht dat je ervan het uit te delen tijdens een buitenbioscoop? Je kunt het ook goed combineren met de houten meubels met verwarmde kussentjes.

De dekens zijn nu nog per stuk te koop en redelijk prijzig, maar het is vast een kwestie van tijd voor je ze wat grootschaliger kunt inkopen.

Ze zijn nu nog niet in productie, maar houdt het in de gaten via indiegogo.com of op forcefieldfun.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

EventGoodies nieuwe website

De website is vernieuwd!

Na 4 jaar was het tijd voor een nieuwe website. We hebben zo’n 500 blogs geschreven en we willen zorgen dat jij zo snel mogelijk vindt wat je zoekt. In deze blog vertellen we over de belangrijkste veranderingen.

Lees verder

CrowdLED: lichtgevende armbanden voor grote en kleine evenementen

De lichtgevende armbanden kun je op verschillende manieren inzetten op je evenement. Deze versie is ook geschikt voor kleinere evenementen en kun je zelf bedienen!

Lees verder
Mega Jukebox

Enorme jukebox maakt feest compleet

Het lijkt een gigantische jukebox, maar het is een verrassende DJ booth die je kunt inzetten op evenementen. Een originele manier van plaatjes aanvragen.

Lees verder

Plaats een reactie