Een vliegende bal als beeldscherm met behulp van een drone

5 mei 2017

Een Japans bedrijft heeft een drone met een bal als display ontwikkelt. Dankzij de ronddraaiende LED-lichten kun je heel opvallend reclame maken op je evenement.

Een vliegend beeldscherm, klinkt dat niet ideaal? De drone volgt gewoon het publiek als ze zich verplaatsen over de eventlocatie.

De drone is ontwikkelt door het Japanse telecombedrijf NTT Docomo. Door 8 LED-strips rond te laten draaien, ontstaat er een gebolde lichtvorm.


Hoe kun je dit inzetten?

Met deze vliegende bol kun je je merk goed onder de aandacht te brengen bij het publiek. Je kunt het ook inzetten om te informeren. Bijvoorbeeld om aan te geven dat er een programma start of om de weg te wijzen. Ik zie ook al een mooie lichtshow voor me. Zeker als je meerdere drones inzet!

De drone werd onlangs getoond in Tokio en is nu klaar voor productie. Laat het me weten als je deze gave drone spot in Nederland!

Via dutchcowboys
Foto: NTT Docomo

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

Interactieve wolk van lampjes

Als je iets opvallends wilt op jouw evenement en ook nog eens de bezoekers wilt bezighouden, laat je dan inspireren door deze installatie. 

Lees verder
6e Locatietour
Organisatie

Vlog: Goodie spotten bij de 6e Locatietour

We mochten alweer voor de 3e keer mee met de Locatietour voor een vlog. We hebben er weer leuke ideeën opgedaan. Kijk mee en laat je inspireren!

Lees verder
Customize producten
Gadgets & Producten

Draag jouw huisstijl uit tot in de puntjes: 5 producten die je kunt customizen

De laatste tijd hebben wel over verschillende producten geschreven die je kunt customizen. We zetten er een aantal nog eens voor je op een rij.

Lees verder

Een reactie plaatsen