Duikboot tent

Een tent in de vorm van een duikboot

13 februari 2018

Tenten zijn er in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Vaak zijn ze redelijk degelijk. Deze tent springt er wel heel erg uit: het is een Yellow Submarine!

Het is weer een creatief idee van Feesd, die wel vaker met bijzondere producten op de markt komen. Zoals een microfoon in de vorm van een knuffelbeer, de Nachttent en opblaasvarken als tent.

Een boot op het droge

Ik hou van toffe goodies, maar ook van relevantie. De feesttent, zoals ze het zelf noemen, is sowieso erg leuk voor festivals. Maar voor zakelijke evenementen zou ik kijken naar het thema van het evenement. En mocht het thema niet aansluiten en je toch per se de boot wil inzetten, kun je er altijd nog ‘deep dive’ sessies in geven! Ik verzin het ter plekke 🙂

Of misschien heb je altijd al een feest op een boot willen geven, maar zit je in een omgeving waar er geen water is. Deze boot staat namelijk op het droge. Wel handig, dan weet je zeker dat niemand zeeziek wordt.

In de duikboot is er plek voor zo’n 250 mensen. Kijk voor meer informatie op feesd.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Een reactie plaatsen