Duikboot tent

Een tent in de vorm van een duikboot

13 februari 2018

Tenten zijn er in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Vaak zijn ze redelijk degelijk. Deze tent springt er wel heel erg uit: het is een Yellow Submarine!

Het is weer een creatief idee van Feesd, die wel vaker met bijzondere producten op de markt komen. Zoals een microfoon in de vorm van een knuffelbeer, de Nachttent en opblaasvarken als tent.

Een boot op het droge

Ik hou van toffe goodies, maar ook van relevantie. De feesttent, zoals ze het zelf noemen, is sowieso erg leuk voor festivals. Maar voor zakelijke evenementen zou ik kijken naar het thema van het evenement. En mocht het thema niet aansluiten en je toch per se de boot wil inzetten, kun je er altijd nog ‘deep dive’ sessies in geven! Ik verzin het ter plekke 🙂

Of misschien heb je altijd al een feest op een boot willen geven, maar zit je in een omgeving waar er geen water is. Deze boot staat namelijk op het droge. Wel handig, dan weet je zeker dat niemand zeeziek wordt.

In de duikboot is er plek voor zo’n 250 mensen. Kijk voor meer informatie op feesd.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Vernieuwende relatiegeschenken

Vlog: Goodies spotten bij PromZ.live

Bij PromZ.live gingen we op zoek naar vernieuwende relatiegeschenken. Het blijft vaak lastig om iets betaalbaars en unieks te vinden om weg te geven. We vonden wat leuke items!

Lees verder
Kraskaart evenement

Kras & Win en verzamel gegevens van bezoekers

Kras & Win, een concept waarbij gasten digitaal kunnen krassen. Inzetbaar als ludieke poll op je evenement en om leads mee te genereren.

Lees verder
Chairwave stoelen

Stoelen van Chairwave stimuleren een praatje

Mensen die elkaar niet kennen, gaan niet zomaar naast elkaar zitten. Met de Chairwave moet dat wel. Alleen de stoelen naast een persoon zijn uitgeklapt. Zo stimuleer je een gesprekje tussen twee onbekenden.

Lees verder

Plaats een reactie