Duikboot tent

Een tent in de vorm van een duikboot

13 februari 2018

Tenten zijn er in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Vaak zijn ze redelijk degelijk. Deze tent springt er wel heel erg uit: het is een Yellow Submarine!

Het is weer een creatief idee van Feesd, die wel vaker met bijzondere producten op de markt komen. Zoals een microfoon in de vorm van een knuffelbeer, de Nachttent en opblaasvarken als tent.

Een boot op het droge

Ik hou van toffe goodies, maar ook van relevantie. De feesttent, zoals ze het zelf noemen, is sowieso erg leuk voor festivals. Maar voor zakelijke evenementen zou ik kijken naar het thema van het evenement. En mocht het thema niet aansluiten en je toch per se de boot wil inzetten, kun je er altijd nog ‘deep dive’ sessies in geven! Ik verzin het ter plekke 🙂

Of misschien heb je altijd al een feest op een boot willen geven, maar zit je in een omgeving waar er geen water is. Deze boot staat namelijk op het droge. Wel handig, dan weet je zeker dat niemand zeeziek wordt.

In de duikboot is er plek voor zo’n 250 mensen. Kijk voor meer informatie op feesd.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Mobiele karaokekast

Pareltje van Instagram: mobiele karaokekast

Het was een van de leukste dingen die ik tegenkwam op MadNes festival. Een jongen in een pak wat lijkt op een Arcadespel. Je kon er karaokeliedjes mee zingen.

Lees verder

Een virtual host als aandachtstrekker op de beurs

Hoe zorg je nou dat beursbezoekers je stand niet voorbij lopen als de standbemanning net even in gesprek zijn? Zet een Virtual Host in! 

Lees verder

VeeJay: een DJ met gave video walls

Tijdens EvenementContact sprak ik met Geert van Veejay; een DJ die niet alleen muziek draait, maar ook voor gave visualisaties zorgt. Dat gaat een stapje verder dan mooie video’s op een scherm. 

Lees verder

Een reactie plaatsen