Duurzame innovaties in Dorp op Welcome to the Village

Vlog: Duurzame innovaties spotten bij Welcome to the Village

26 juli 2019

Vorige week bezocht ik Dorp tijdens het festival Welcome to the Village. Een innovatiedorp waar duurzame ideeën worden bedacht en getest.

Festivals, innovaties én duurzaamheid

Ik was dolgelukkig dat ik werd uitgenodigd door Meet in Friesland om te komen vloggen. Het is namelijk de best of both worlds, nee three worlds: festivals, innovaties en duurzaamheid. Drie dingen die mij erg interesseren. Daarom ben ik ook heel enthousiast over Innofest, waar Dorp een onderdeel van is. Een van de innovaties die zijn voortgekomen uit de tests op festivals zijn de Kartent, waar ik laatst over blogde.

Het viel me overigens al op dat veel van de duurzame innovaties getest werden op festivals in Friesland. In de video legt Yvonne Hulleman uit waarom dat zo is.

Wil je meer weten over de projecten, kijk dan op de website van Welcome to the Village. Of bekijk duurzame goodies die je kunt inzetten op je eigen evenement.

Deze video is gemaakt in samenwerking met Meet in Friesland. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Percussie workshop Locatietour

Een percussie workshop geeft energie en verbindt

Een percussie workshop is een fantastische energizer voor jouw evenement waar iedereen aan mee kan doen. Ik heb het mogen ervaren op de Locatietour. In een kwartier leerden we samba spelen!

Lees verder

Op bezoek bij RobotsNu voor een ontmoeting met Nao

Steeds vaker hoor je over robots die ingezet worden in fabrieken of in de zorg. Je kunt ook een robot inzetten op je evenement. Ik ging op bezoek bij RobotsNu om te horen wat de mogelijkheden zijn en om een robot eens in het echt te zien! 

Lees verder
appels bedrukken

Appels bedrukken met jouw merk

Weer eens wat anders dan pennen, flesjes water of pepermuntjes: laat appels bedrukken. Ook een leuke weggever en nog gezond ook! 

Lees verder

Een reactie plaatsen