Duurzame innovaties in Dorp op Welcome to the Village

Vlog: Duurzame innovaties spotten bij Welcome to the Village

26 juli 2019

Vorige week bezocht ik Dorp tijdens het festival Welcome to the Village. Een innovatiedorp waar duurzame ideeën worden bedacht en getest.

Festivals, innovaties én duurzaamheid

Ik was dolgelukkig dat ik werd uitgenodigd door Meet in Friesland om te komen vloggen. Het is namelijk de best of both worlds, nee three worlds: festivals, innovaties en duurzaamheid. Drie dingen die mij erg interesseren. Daarom ben ik ook heel enthousiast over Innofest, waar Dorp een onderdeel van is. Een van de innovaties die zijn voortgekomen uit de tests op festivals zijn de Kartent, waar ik laatst over blogde.

Het viel me overigens al op dat veel van de duurzame innovaties getest werden op festivals in Friesland. In de video legt Yvonne Hulleman uit waarom dat zo is.

Wil je meer weten over de projecten, kijk dan op de website van Welcome to the Village. Of bekijk duurzame goodies die je kunt inzetten op je eigen evenement.

Deze video is gemaakt in samenwerking met Meet in Friesland. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

adventskalender

Aftellen voor je evenement met adventskalenders

Adventskalenders zijn weer helemaal terug. Ze zijn niet alleen leuk om af te tellen voor kerst. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken voor jouw evenement.

Lees verder
Mobiele arcadehal

Games on Wheels: een mobiele arcadehal

Een uniek concept in Europe: een retro arcadehal op wieltjes! Deze mobiele arcadehal komt dus gewoon naar jouw evenement toe. Een originele aanvulling voor bedrijfsfeesten of nostalgische evenementen.

Lees verder
fotoprops op maat

Pareltje van Instagram: originele fotoprops maken

Heb je er weleens aan gedacht om fotoprops te maken die passen bij jouw boodschap, merk of evenement? Er is meer dan hoedjes, boa’s en snorretjes!

Lees verder

Een reactie plaatsen