Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

Foto booth op wielen

Een fotobooth op wielen

3 oktober 2017

Een fotobooth die met je bezoekers mee kan bewegen, dat kan met deze variant op wielen. Oftewel: de Hashtag Bike.

De Hashtag Bike is in mei gelanceerd en we schreven er al eerder over. Het sloot zo goed aan bij de fietstocht tijdens de Locatietour in Zeist gisteren, dat ik de organisatie tipte de mobiele fotobooth daar in te zetten. En met succes!

Wat is het nou precies?

We merkten dat mensen het niet direct begrepen wat het nou precies is. Daarom nog even een uitleg erover. De Hashtag Bike is eigenlijk niet meer dan een fotohokje op wielen. Maar dan mooi vormgeven, gemonteerd op een fiets. Sinds kort hebben ze ook twee leuke uitbreidingen gedaan.

Zo kun je:

  • als bezoeker je eigen foto’s laten uitprinten. Mits je deze op Twitter of Instagram hebt gedeeld inclusief de eventhashtag. Gisteren was dat de hashtag #Locatietour,
  • willen je bezoekers geen foto’s publiek delen, dan kunnen ze ter plekke een foto maken via een tablet. Deze foto kun je direct printen of als GIF-je naar jezelf sturen,
  • alle foto’s en video’s die met de event hashtag zijn gedeeld op een Live Wall laten zien. Zo heb je niet alleen een mooie terugblik van de dag, je stimuleert mensen om aan het einde van de dag nog wat foto’s te delen.
Alle foto’s met eventhashtag worden getoond op een Live Wall

In onderstaande video hoor je meer over hoe de Hashtag Bike werkt.

Kijk intussen voor meer informatie op thehashtagbike.com of lees onze vorige blog over de Hashtag Bike.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Kennismakingspellen voor evenementen

4 leuke manieren om kennis te maken

Wil je dat jouw bezoekers eerst even kennis met elkaar maken? In deze blog vind je 4 leuke kennismakingspellen voor je evenement.

Lees verder
Mobiele piano bar

Mobiele piano bar: mooi en compact

Je hebt beperkte ruimte voor een borrel, maar je wilt er toch wat speciaals van maken. Met The Piano Bar heb je live muziek en een mooie bar!

Lees verder
Smoothies maken met ShakeFiets

Mix een smoothie met de ShakeFiets

Als je je bezoekers niet alleen wat gezonds te drinken wilt geven, maar ook in beweging wil laten komen, dan huur je gewoon de ShakeFiets. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Lees verder

Plaats een reactie