Foto booth op wielen

Een fotobooth op wielen

3 oktober 2017

Een fotobooth die met je bezoekers mee kan bewegen, dat kan met deze variant op wielen. Oftewel: de Hashtag Bike.

De Hashtag Bike is in mei gelanceerd en we schreven er al eerder over. Het sloot zo goed aan bij de fietstocht tijdens de Locatietour in Zeist gisteren, dat ik de organisatie tipte de mobiele fotobooth daar in te zetten. En met succes!

Wat is het nou precies?

We merkten dat mensen het niet direct begrepen wat het nou precies is. Daarom nog even een uitleg erover. De Hashtag Bike is eigenlijk niet meer dan een fotohokje op wielen. Maar dan mooi vormgeven, gemonteerd op een fiets. Sinds kort hebben ze ook twee leuke uitbreidingen gedaan.

Zo kun je:

  • als bezoeker je eigen foto’s laten uitprinten. Mits je deze op Twitter of Instagram hebt gedeeld inclusief de eventhashtag. Gisteren was dat de hashtag #Locatietour,
  • willen je bezoekers geen foto’s publiek delen, dan kunnen ze ter plekke een foto maken via een tablet. Deze foto kun je direct printen of als GIF-je naar jezelf sturen,
  • alle foto’s en video’s die met de event hashtag zijn gedeeld op een Live Wall laten zien. Zo heb je niet alleen een mooie terugblik van de dag, je stimuleert mensen om aan het einde van de dag nog wat foto’s te delen.
Alle foto’s met eventhashtag worden getoond op een Live Wall

In onderstaande video hoor je meer over hoe de Hashtag Bike werkt.

Kijk intussen voor meer informatie op thehashtagbike.com of lees onze vorige blog over de Hashtag Bike.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Taxi evenement inclusief entertainment

Een taxi-ritje inclusief entertainment

Op zoek naar een taxi om jouw bezoekers te vervoeren van en naar je eventlocatie? Maak van het ritje een gezellige belevenis met Actie in de Taxi!

Lees verder
Huiselijk vergaderen

Huiselijk vergaderen op deze 3 unieke plekjes

Op zoek naar een unieke vergaderruimte? Wat dacht je van een huiselijke setting? Wij vonden 3 unieke plekken waar je terecht kunt.

Lees verder
Duikboot tent

Een tent in de vorm van een duikboot

Tenten zijn er in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Vaak zijn ze redelijk degelijk. Deze tent springt er wel heel erg uit: het is een Yellow Submarine!

Lees verder

Een reactie plaatsen