Een ketting als microfoon

3 maart 2016

Als spreker is het fijn als je je handen vrij hebt en je geen microfoon hoeft vast te houden. Daar zijn natuurlijk allerlei handige middelen voor, maar het is niet altijd even stijlvol. DMA Microphones heeft daarvoor een de lijn discreet  bedacht; microfoons die amper opvallen. Het mooiste product dat ze hebben, is de microfoon in de vorm van een ketting. 

Het voordeel van deze microfoon is dat je het snel aansluit; je hoeft hem alleen maar om te doen. Dat gaat een stuk sneller dan zo’n oortje die goed afgesteld moet worden.

ketting_microfoons

De d:screet ketting is van rubber en is te verkrijgen in de kleuren zwart, wit of bruin. Ze zijn er in twee verschillende lengtes; van 47 en 53 cm. Er zijn diverse leveranciers waar je de microfoon kan kopen of huren, waaronder bij eAVr. Bekijk ook de store locator op de website van DPA Microphones.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Op de foto als engel

Op de foto als een engel

Sta voor deze verlichtte engelenvleugels en ga op de foto als een engel. Een prachtig alternatief op een fotohokje.

Lees verder

Suikerspin: het roze goud, voor jong en oud!

Suikerspin, een zoete lekkernij voor jong en oud. Combineer het in kleurrijke creaties en je krijgt een suikerspin act die de show steelt. 

Lees verder
Animatie schoenen

Video’s toon je voortaan ook op sneakers

Een thema van een evenement van A tot Z doorvoeren, maakt de sfeer en beleving extra bijzonder. Met deze animatie sneakers steelt de crew of spreker de show!

Lees verder

Plaats een reactie