Een ketting als microfoon

3 maart 2016

Als spreker is het fijn als je je handen vrij hebt en je geen microfoon hoeft vast te houden. Daar zijn natuurlijk allerlei handige middelen voor, maar het is niet altijd even stijlvol. DMA Microphones heeft daarvoor een de lijn discreet  bedacht; microfoons die amper opvallen. Het mooiste product dat ze hebben, is de microfoon in de vorm van een ketting. 

Het voordeel van deze microfoon is dat je het snel aansluit; je hoeft hem alleen maar om te doen. Dat gaat een stuk sneller dan zo’n oortje die goed afgesteld moet worden.

ketting_microfoons

De d:screet ketting is van rubber en is te verkrijgen in de kleuren zwart, wit of bruin. Ze zijn er in twee verschillende lengtes; van 47 en 53 cm. Er zijn diverse leveranciers waar je de microfoon kan kopen of huren, waaronder bij eAVr. Bekijk ook de store locator op de website van DPA Microphones.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Wasbaar papier

Interview: de mogelijkheden van wasbaar papier

We ontdekten onlangs dat er wasbaar papier bestaat. Dat klinkt heel handig, maar riep allerlei vragen bij ons op. Tijd voor een interview hierover!

Lees verder
jaren 20 bar

Ga even terug in de tijd, midden op de beursvloer

Een beurs kan nogal overweldigend en druk zijn. Hoe fijn is het als je je dan even kan terugtrekken in een totaal andere wereld. Zoals een jaren 20 bar?

Lees verder

Opblaasbare muur als scheidingswand

QuickSpace heeft iets nieuws: opblaasbare scheidingswanden in de vorm van een halve cirkel. Handig als je een gedeelte op de beursvloer of in een evenementenhal wil afbakenen.

Lees verder

Een reactie plaatsen