Een partytent nodig? Kies voor een tipi!

11 augustus 2015

Als je een keer wat anders wilt dan een gewone partytent voor jouw evenement, kijk dan eens naar de Nordic tipi’s. Ze zien er niet alleen leuk uit, ze zijn nog handig ook.

Bepaal zelf de grootte

De tipi’s zijn niet alleen leuk omdat ze zo anders zijn. Het leuke van deze tipi’s is dat je ze aan elkaar kan verbinden. Zo kan je zelf bepalen hoe groot het moet worden. De grootste opstelling die je kunt maken is geschikt voor 1.000 personen. Qua opzet kun je voor een rechte opstelling kiezen, maar ook voor een T-vorm of zelfs O-vorm. Dat laatste lijkt me het leukst. Dan krijg je een soort patio in het midden!

tipi_koppelen

Leuke extra’s

Wat ook nog leuk is aan deze tipi’s is dat ze geschikt zijn om een kampvuur te maken. De canvasdoeken zijn brandvertragend en elke tipi heeft ventilatieopeningen. Je kunt kiezen voor een kampvuur op de grond of een vuurtafel.

En om het helemaal af te maken, kun je ook de inrichting laten verzorgen in Scandinavische stijl.

nordic_tipi_inrichting

Kijk voor meer informatie op zweedsetenten.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

3 Creatieve stands die we hebben gespot op Event17

Op zoek naar inspiratie voor een leuke, opvallende stand? Bekijk deze voorbeelden die we gespot hebben op Event17.

Lees verder

Je evenement vastgelegd in een tekening

Ook na een evenement wil je bezoekers geboeid houden. Leg je evenement vast met een tekening van de Jongens van de Tekeningen. 

Lees verder

4 Leuke workshops voor evenementen of teambuilding

Samen iets ervaren of creëren verbindt. Met een workshop kun je dat faciliteren en ook nog eens zorgen voor een leuke afwisseling van een beurs- of congresdag. Wij kwamen 4 leuke workshops tegen die je op je evenement kunt inzetten.

Lees verder

2 gedachten over “Een partytent nodig? Kies voor een tipi!”

 1. Beste,

  Ik en mijn verloofde trouwen volgend jaar op 8 september en willen ons feest in een (circus)tent geven maar vinden maar geen locatie om deze te plaatsen.
  Hebben jullie misschien een idee waar wij een leuke locatie kunnen vinden in de buurt van Sint-Jansteen (nl) mag ook in België zijn..
  Hopelijk hebben jullie een ideetje..!!!
  Alvast bedankt voor de moeite.

  Met vriendelijke groeten,

  Yentl & Jochem

 2. Beste Yentl,

  Gefeliciteerd met je verloving! Ik ben niet zo bekend met locaties in die omgeving. En als website ligt onze focus ook niet zo op eventlocaties. Er zijn heel veel sites waar je locaties kunt vinden. Heb je bijvoorbeeld al op http://www.locaties.nl gekeken?

  Veel succes!

  Groetjes,
  Samira

Een reactie plaatsen